YouTube hakkında ilginç bilgiler | SMK

'TÜRKÇÜ

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,059
2
Gerçekten çok ilginç bilgiler olduğunu söyleyebilirim sanırım :)
Birazda tebessüm ettirecek :)


3EkjEA.jpg



YouTube'daki en eski video, 1984 yılında çekilmiş. Videoda iki kedi boks yapıyor: The Oldest Cat Video on YouTube: 1894 Boxing Cats.


8Yj2z7.jpg



YouTube'daki en popüler bin videonun %60'lık kısmı Almanya'da yasaklı.


W7j9Xm.jpg



YouTube'da en çok Dislike (beğenilmeyen) alan video, Justin Bieber'ın Baby klibi oldu. Video, yaklaşık 6 milyon Dislike aldı.


6JjqM0.jpg



Susan Wojcicki, 1998 yılında Larry Page ve Sergey Brin'e kendi garajını kiralamış ve burada Google'ın temelleri atılmıştı. Susan Wojcicki, Şimdi YouTube'un CEO'su konumunda.
 
Son düzenleme:

Zheana

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,467
2
YouTube'un en çok izlenen videosu, 2.5 milyarı aşkın gösterimle PSY - Gangnam Style.

Emin misin?
 

DarknessPower

Yeni üye
14 Ocak 2018
38
0
Dostum Youtube'un en çok izlenen videosu Despacito sanırsam 5 milyar izlenmesi var (Kesin Demiyorum Ama Yüksek İhtimalle)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.