Youtube ile İletişime Geçme İşlemi Nasıl Yapılır '/'KingSton666'/

KingSton666

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Nis 2016
9,817
104
26
Ankara
Merhaba dostlarım bugün sizlere bomba gibi bir konu anlatacağım Youtube ile iletişimne nasıl geçilir onu anlatacağım. Hiç sizleri sıkmadan direkt anlatıma başlayacağım 2 tane yöntemimiz mevcut.
Daha önce bu yöntemle iletişime geçtim
Genel Sorular




  1. DdRO7l.png

    Referans etmek istediğiniz videoların özelliklerini tanımlayın. Arkadaşlar Örneğin, videoyu gönderen kişinin URL'sini, kullanıcı adını ve videonun yayınlandığı tarihi not alabilirsin.
  2. 6XkDvN.jpg
    2
    Onların müşteri hizmetleri departmanına ulaşmak istiyorsanız YouTube'a bir mektup gönderin.Arkadaşlar YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066'ya yazın." Hızlı bir yanıt beklemeyin.
  3. Mvy1D7.jpg

    Site veya diğer Google ürünleri için teksnik destek istiyorsanız, Google ile iletişime geçin. Dostlsarım YouTube, Google'a aittir. Googlee'ın otomatik sistemine erişmek için 650-253-0000'u kullfanın.
  4. VMLQ9R.jpg
    4
    @ Youtube adlı basın'a başvurun. Arkadaşlar eğer Eğer medyada çalışıyorsanız ve YouTube ile iletişim kurmanız gerekir. Genel basın bültenlerini ve bilgileri https://www.youtube.com/yt/press/index.html adresinde de bulabilirsiniz.

Evet dostlarım anlatım bu kadar

 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.