Youtube Telif Hakkı İhtarında Bulunma/Furkan1214

Zeccry

Kıdemli Üye
24 Eki 2015
2,675
1
Geldim Ben ?
İlk Olarak Selamlar Saygı Ve Sevgiye Değer Türk Hack Team Üyeleri.

maxresdefault.jpg


Bugün Ele Alacağımız Konu Youtube Platformunda Telif Hakkına Sahip Olduğumuz Bir İçeriğin Başkası Tarafından Yayınlanması Ve Buna Karşılık Yapabileceğimiz Şey Nedir ?

İçeriğinizin Kopyalanması Durumunda Telif Haklarınızı Kullanıp Karşıdaki İçeriği Fesh Etmelisiniz. Peki Bu Nasıl Yapılır ? Konunun Devamını Okumaya Davet Ediyorum...


0wZgK9H.png


İlk Olarak Telif Hakkını Kullanacağınız Videonuzun ''Creative Commons Atıf lisansı (yeniden kullanılabilir)'' lisansı İle Paylaşılmaması Gerekmekte. Paylaşıma Açık Bir Şekilde Videonun Lisansını Aldıysanız Telif Atamazsınız.

z0lY7D.png


0wZgK9H.png


Şimdi Sizin İçeriğinizi Kopyalayan Bir Kanal Buldunuz;

Videoya Giriyoruz, Sağ Alt Tarafta Bayrak İle Sembolize Edilmiş Yada ''....'' (Üç Nokta) Bölümüne Basınca Çıkan ''
Bildir'' Bölümüne Tıklayalım.


gOVym5.png


0wZgK9H.png


Çıkan Seçeneklerden ''Haklarımı İhlal Ediyor'' Bölümüne Tik Atıp ''Telif Haklarımı İhlal Ediyor'' Seçeneğini Seçiyoruz Ve İleri Diyoruz.

nOm2XV.png


0wZgK9H.png


Ekrana Çıkan Yeni Sekmede Mavi Renk İle Sembolize Edilmiş ''Telif Hakkı Şikayeti Gönderin'' Seçeneğine Tıklıyoruz.

lOrr2Q.png


0wZgK9H.png


Ekrana Çıkan Seçeneklerden ''Telif Hakkı İhlali (Bir Kişi Eserimi Kopyaladı)'' Seçeneğini Seçiyoruz.

76XXmL.png


0wZgK9H.png


Bir Sonraki Aşamada Kanal Sizin İse ''Ben'' Bir Şirketin Veyahut Kuruluşun Veya Müşterinizin İse ''Şirketim,Kuruluşum Veya Müşterim'' Sizle İlgisi Yok İse ''Başka Bir Telif Hakkı Sahibi'' Diyoruz.

Bu Aşamada Şirket İle Ben Seçeneği Arasındaki Fark Şirketteki Makamınızı Sormasıdır. Ben Diyerek Devam Ediyorum.

kOLL1y.png


0wZgK9H.png


Ekrana Gelen Formu Doldururken Dikkatli Olmalısınız. İlk Boşluğa Kanal Adınızı Yada Kimliğinizde Yer Alan İsminiz Ve Soyisminizi Yazacaksınız. Bu Telif Attığınız Videoda Belirtilecektir.
İkinci Boşluğa Şikayetin Kimin Yaptığını Yani Kanalın Sahibi,Partner Gibi Şeyleri Yazacaksınız.
Üçüncü Boşluğa Ek Olarak E Posta Vermek İsterseniz Verebilirsiniz Bu Zorunlu Kılınmamış
Dördüncü Boşluğa Kimlikte Yazılı İsminiz Ve Soyisiminizi Yazacaksınız.
Onun Alt Bölümündeki Adres Bölümüne Yanlış Olmayan Lakin Adresinizi Tam Olarak Göstermeyen Bir Adres Vermenizi Öneriyorum Misal ''Kocaeli İzmit Mersincik Mahallesi''
Şehir Eyalet/İl Bölümünü Dolduruyoruz. Posta Koduna Dikkat Etmelisiniz. Oturduğunuz Yerin Posta Kodunu Öğrenin. Alt Tarafta Ülke Soruluyor Türkiye'Yi Seçiyoruz.
Altına Da Telefon Numaranızı Opsiyonel Olarakta Faks Bırakıyorsunuz.


1JDDdD.png


0wZgK9H.png



Alttaki Bölümde İse Okuduğunuz Koşulları Tik Atarak Kabul Ettiğinizi Beyan Edin. En Alta İse Dijital İmzanız Olarak Kabul Edilecek Olan Tam Adınızı Yazın.

''Şikayeti Gönder'' Diyerek Telif Hakkınızı Kullanın.


5DmmLj.png



Yanlış hak taleplerinde bulunmayın. Bu işlemin kötüye kullanımı, hesabınızın askıya alınmasına veya diğer yasal sonuçlara neden olabilir.

© Copyright TurkHackTeam.Org/Net

© Copyright Furkan1214




 
Son düzenleme:

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Hımm... Hemen telifleri alıyorum :trl
Ya da yok, videolarımın hemen hemen tamamı subliminalli. Boşver telifi. Yayılsın :D

Eline sağlık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.