YouTube Telif Yemiş Videolar.

IrecBlue

Uzman üye
21 Ağu 2016
1,843
5
@root.ad1894
Selamün Aleyküm arkadaşlar.

Ben Namıdeğer VAPENIX.


Bu konumda daha çok YouTube kullanan kişileri ilgilendiriyor.

YouTube kullanan kişilerin sıkça yaşadığı bir durumdur Telif Yeme durumu.Siz Telif yemiş YouTube videolarını artık izleyebileceksiniz.

9d6MqQ.png


Dünyanın en büyük video izleme platformu olan YouTube'ta telif hakkı yiyen ve kaldırılan videoları izeleme imkanımız vardır.
Birçok youtube kullanıcısı tarafından pek bilinmeyen bir nevi youtube açığı bulunmakta
YouTubeden kaldırılmış videoları izlemek için bazı siteler bulunuyor.Bu siteleri tarayıcınızdan aratarak bulabilirsiniz.Tek yapmanız gereken videonun urlsini yapıştırıp videonun inmesini beklemek.

Eğer şansınız varsa videoyu indirip izleye bilirsiniz.


Konuyu beğendiyseniz bir
VMZoLq.gif
eksik görmeyin.

Kaynak:TurkHackTeam Dergi 24.Sayi
 

BlackGuardian

Katılımcı Üye
10 Haz 2016
861
1
Bir tavsiyede bulunmak istiyorum ;
Konuyu yazmadan önce Google'da bulunuyor tarzı şeyler yazmak yerine bulup linki konuya eklerseniz daha hoş olabilir.

Elinize Sağlık.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.