/ Youtube Videolarınızda İzlenim Kazandırın! / Stajyer /

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Merhaba Arkadaşlar. Bugün tanıtıcagım site "sanalio.com" Bu site sayesinde izlenmelerinize azda olsa bi nebze izlenme kazandırmanız mümkün olabiliyor. Bu videolarınızı bu siteye yüklediginiz zaman site ana sayfasına ekliyor. siteye giren kişiler bu videoları izliyebiliyor. youtube videolarınızı link olarak yüklüyorsunz. direk buraya yüklemiyorsunuz.



Site :
Kod:
http://www.sanalio.com/



nj1vb0.png



Videolar bu şekilde konuluyor. Azda olsa 100-200 izlenme kazanabiliyorsunuz. Benimde 1 hafta önce keşfettiğim bir site. azda olsa izlenme kazandırıyor.



Siteye videonuzu yayınlatmak için ;


Buraya gidelim:
Kod:
http://www.sanalio.com/yukle.html



r6Pqy7.png




Ad Soyad: Kanal Adınız veya kendi isminiz.

Başlık : Video başlığınız.

Açıklama : videonuz hakkında kısa bir açıklama.

İçerik Kaynağı : Video linkiniz.



Sonrasında gönder diyoruz. Bende bu siteyi yeni keşfettim size mantıgını anlattım arkadaşlar. 4 gün önce yükledigim videoya bu site sayesinde 100-200 arası izlenme geldi.



siteye vpn üzerinden giriniz.



Konu & anlatım bana aittir , Teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Sanalio - Eğlence'nin adı O ! Adlı konuyu açarken Türkiye'den ''BAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'nin 06-01-2017 tarih ve 2017/1545 sayılı kararı'' ile sitenin erişime kapatıldığı yazıyor bu dikkate aldınızmı ?


VPN üzerinden girdiğim için dikkat etmedim. Fakat konu hoşunuza gitmediyse , Forum kurallarına uygun olmıyan bir içerik ise "İhbar et" butonunu kullanabilirsiniz.
 

SemihTR123

Katılımcı Üye
30 Ocak 2016
518
1
İstanbul
Site bazı ipleri kabul etmiyor galiba kabul etmeyince ''BAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'nin 06-01-2017 tarih ve 2017/1545 sayılı kararı'' ile erişime kapatıldığı söyleniyor.Modeme reset attım sorunsuz girdi.Eğer sizdede girmiyor ise lütfen modeme reset atınız.
Yani ordanki erişime kapatılma ile ilgili yazının yalan olduğu kanaatine vardım.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.