/ [Youtube] Videolarınızı Üst Sıraya Taşıyın! Uygun Anahtar Kelime Siteleri! / Stajyer /

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Merhaba Arkadaşlar. tekrardan özgün bir konu ile karşınızdayım. Bugün sizlere Youtubede anahtar kelimelerin önemini anlatıcağım. Öncelikle anahtar kelimeler bazen işe yarıyor bazen ise yaramıyor.



thtson2.png




Kendi kanalımda sadece anahtar kelime girerek izlenme kazandıgım bir videom ;


r6PqbV.png




Bu videoda gerçekten işe yaradı. Fakat videonuz içeriği ile alakalı anahtar kelimelerini girmenizi öneririm. Aksi taktirde hesabınızın spamdan kapanılması kaçınılmaz olabiliyor.



Peki bu uygun anahtar kelimeleri nasıl bulabiliriz? :


Bunun için belirli siteler mevcut. Fakat bu tür en az 200 tane site bulabilirsiniz ama hangisi daha sağlıklı? Ben bunların içinden en sağlıklı olanlarını seçip sizlerle paylaşıyorum.





Kod:
 https://ubersuggest.io/ 
http://www.wordstream.com/keywords
http://keywordtool.io/




Ubersuggest.io Ara yüzü :

LZ9Jmb.png





Enter your keyword.. yazan kısma videonuz ile alakalı bir kelime yazınız. Misal benim videom instagram takipçi kasma hilesi şu şekilde yazabilirsiniz İnstagram Takipci Kasma gibi gibi. sonra karşımıza uygun olan anahtar kelimeleri sıralıyacaktır.





Bi diğer sitemiz: Free Keyword Tool




0lOPMV.png




Bu site ise yine üste anlattıgım gibi aynı. fakat bu site şiddetle tavsiyemdir.




Bi diğer sitemiz: Keyword Tool #1 FREE Alternative To Google Keyword Planner for SEO



LZ9JVz.png



1. sitede anlattıgımın aynısını uygulayın.







Bu 3 siteyi en uygun doğru anahtar kelimeleri vericegine emin olabilirsiniz. Genellikle diğer anahtar kelime siteleri sağlıksız olabiliyor. benim bu 3 anahtar kelime sitesi önerimdir.




Konu & anlatım bana aittir , Teşekkür ederim iyi günler.
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Hocam Yorum Sayisina Göre Video Yükselirmi Mesela 150 İzlenme Var 89 90 Yorum Var O Video Yükselirmi ?


Trend konusunda çok destegi olur. 5k izlenme olan 50 yorumu olan bir video farkındaysan ilk 50 trendine girmeyi başarıyor. Partnerin varsa zaten direk trende sokuyor seni videoya göre tabiki. Yoruma göre videolar üste çıkar mı çıkabilir. O yorum atan kişinin adını youtubede aratırsan senin o videonun çıkmasıda kaçınılmaz olabiliyor.
 

Sadrazam99 c99

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,160
0
null

İlk satırdan sonrası önemli değil , evet videolarım 200 300 izleniyor idi fakat aramalarda yoktum
sonra kanalıma ilgi gösterecem dedim 1 2 abone , 1 2 izlenme ama anahtar kelimeler ile aramalarda 1. sıralara çıka biliyorum , biliyorsun
jEFF adlı kanalı sizlere şiddetle öneriyorum







 
26 Ocak 2016
75
0
İstanbul
Benim için çok yararlı bir konu sizde benim gibi iyi videolar çekipde tanınamıyorsanız bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim günlük 1000 görüntülenme olurken 2700 e yükseldi konunun sahibinede ayriyetten çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim herkese ....
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Benim için çok yararlı bir konu sizde benim gibi iyi videolar çekipde tanınamıyorsanız bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim günlük 1000 görüntülenme olurken 2700 e yükseldi konunun sahibinede ayriyetten çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim herkese ....

teşekkurler
 

MhmdCyl

Üye
12 Haz 2016
199
0
İSTANBUL
Abi Yeminlen Bu Forumda 1 yıldır üyeyim 2 yıldır konuları üye olmadan takip ettim yeiminlen gördüğüm en güzel konu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.