Youtube'da Tik İşareti Nasıl Alınır ?

Ultimir

Uzman üye
17 Nis 2012
1,312
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben Ultimir, bugün sizlere Youtube'da tik işareti nasıl alınır bundan bahsedeceğim.. 4 Yıllık bir Youtuber olarak bu işte abone sayısının bir önemi yok dikkatinizi çekmek isterim..
1- Youtube kanalınızın telif hakkı yememiş olması gerekmektedir
2- Websitenizi Google Plus'da doğrulatmış olmanız gerekmektedir. (GPlus girdiğiniz vakit site urlsini yazdığınızda size doğrulatmak amaçlı bir .html dosyası veriyor ve bunu sitenizde yanlış hatırlamıyorsam Google klasörü kurup içine atıyorsunuz. Bir kere doğrulattıktan sonra bu klasörü silebilirsiniz)
3- Bir partner şirketine bağlı olmanız lazım (Eğer değilseniz 100.000 abone olmadan doğrulatmanız mümkün değil)
4- En az yine yanlış hatırlamıyorsam 25 videonuz ve 10.000 görüntülenmenizin olması gerekmekte..
5- Bunların hepsi olduktan sonra partner şirketinize Youtube Kanalımı Doğrulamak İstiyorum diye bir mail atmanız yeterlidir kısa bir süre içinde partner şirketi kendisini referans göstererek kanalınızı doğrulatacaktır.
Sorusu olan, esirgemeden sorabilir :) Bir sonraki konuda görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)
 

Painful

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
4,912
15
22
NEW WORLD
2013 den beri youtuberlik yaptım 20.000 aboneye geldim doğrulama almıştım teliften gitti kanal.. (doğrulama alma oluyor yani)
 
Son düzenleme:

Ultimir

Uzman üye
17 Nis 2012
1,312
1
İstanbul
400 aboneli biri görmüştüm onaylıydı

Doğrudur hocam benimde 700 aboneli kanalım doğrulanmıştı

2013 den beri youtuberlik yaptım 20.000 aboneye geldim doğrulama almıştım teliften gitti kanal.. (doğrulama alma oluyor yani)

Partner şirketinle görüşseydin kurtarırlardı seni görüşmeyi denedin mi


Eyvallah


Rica ederim her zaman
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.