yuh dedirten bi resim

kırpık

Üye
9 Tem 2006
83
2
istanbul
Avustralyalı bir çiftci çiftliğinden geceleri kaybolan kuzuların sebebini anlamak için çitlere elektrik veriyor ve sabah olunca fotoğrafta yer alan manzara ile karşılaşıyor.!!! *


 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
bu ne ki olm yetiş kin bir anakonda 150 kilonun üstündeki bir ceylanı bir domuzu bile yiyebilir ki sitede bir yılan su aygırın yutuo die bir video vermişti only adlı arkadaş izlerseniz görürsünüz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.