YÜKLEME YAPMADAN 100%100[VİRÜS,AÇILIS SORUNLARI,CASUS,vs] ÇÖZÜMÜNÜ

tugaykaya

Uzman üye
12 Kas 2008
1,008
0
İstanbul
7011.jpg


ComboFix

Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix flashdisk ve nadir de olsa dikkatsiz yazılan CD'lerden bulaşan amvo.exe adlı zararlı autorun dosyasını başarılı bir şekilde bilgisayarınızdan siliyor.

Amvo.exe Nedir?
Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.

Amvo.exe'nin Zararları Nedir?
Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda "Gizli" durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra "Klasör Seçenekleri > Görünüm" bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.

Amvo.exe'den Nasıl Kurtulurum?
ComboFix'i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız "Güvenli Kip"te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere "Evet/Yes" diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:'nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.

Not: ComboFix ile temizlik yaptıktan sonra alternatif olarak [URL="http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=dracula-virus-temizleyici&lid=5206"]Dracula Virüs Temizleyici [url]https://tik.lat/JvE7z


Dracula Virüs Temizleyici 3.5

http://down2.gezginler.net/5206-DraculaVirusTemizleyici.exe

net framework[bu olmadan dracula yüklenmez]

http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe


 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.