Yunanistan Op. [Özel Askeri Belgeler Ele Geçirildi ve Önemli Sistemler Erişime Kapatıldı]

cewl

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,871
9
29
Merdekan
emeyi kecen herkse tesekkur edirem cok guzel operasyon olmus Allah yunanlarin belasin versin ermenilerden farklari yok
 

v for vandet

Katılımcı Üye
26 Kas 2020
261
103
bin\debug\
operasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, başarılarınız daim olsun yiğitler :)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Bw_1Jc_yV2s[/ame]
 

trkbozkurt

Yeni üye
15 Şub 2021
7
0
Hellal Aslan. Bende 2 hafta once New York ve Londra universitesin'in sitesini agir saldiri yaptim sunuculara. Check host net den connection timed out.....
 

Cyberdown

Üye
21 Haz 2020
154
5
giphy.gif


Merhaba,

Böylesine güzel bir başarı gerçekten övülmeye layık!


Hepinizi canı gönülden kutlar şükranlarımı sunarım emeği geçen sözü geçen her ne olursa olsun katkısı bulunan herkese teşekkür ederim.

-Saygılarımla.
*Sağlıcakla Kalın.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.