Zararlı Yazılım Kodlama

MyFuture

Yeni üye
23 Ağu 2017
32
0
RizeLeee :)

Merhabalar, Yazılım Hep İlgi Alanım Olmuştur. Tabi Hacking ve Hackerlıkta. Çok Araştırdım TAbi Bu İşler Tam Olarak İnternetten Öğrenilmiyor. Mesela Bir C# Programlama Kitabından İnternetten Daha FAzla Şey Öğreniriz. Hacking Terimlerini Öğrendim ( DDOS, TROJAN, RAT, EXPLOİT Vb.). Tabi İçeriklerini Bilmiyorum Sadece NE oldukları. Bunları Yapmak İçin Programlar Var Tabi. Ama Bir Hacker Hacking Yapmak İçin Tabiki Kendi Programını Yazar. Başkasının Programıyla Hack Yapan Birine Hacker Denilmez Zaten. Belki 10 NUMARA Bir Lamer Olabilir. Şimdi Hackerlar Kendi Kötü Yazılımlarını Yapıyorlar. Mesela Diyelim DDOS programı Yapacak. Tabi İlk Önce Yapması İçin Programlama Dili Bilmesi Gerekiyor. Sallıyorum C dilini Öğrenmeye Başladı. Kitaptan Öğreniyor Diyelim. Şimdi Bu Programı Yapmak İçin Örneğin " Öğrencim Bugun DDOS yapma Programı Öğrencez " Mi Diyor Kitap.
Eğer Öyle Diyorsa Kod Belli İş Belli Programlama, Hackerlık Neden Bu Kadar Zor Diyorlar. Yoksa Temel Kodları Mı Öğretiyorlarda Biz Onları Kötü Yazılımlara Mı ÇEviriyoruz. Yoksa İşin Mantığı mı Öğretiliyorda Biz Öğrendiğimiz Mantıkla Bu Zararlı Yazılımı Yapıyoruz ? Yani Sonuçta Kod Belli Yazacağın Şey Belli Ne Kadar Zor Olabilir ki ? Lütfen Bu İşi İyi Bilen Kişiler Ayrıntılı Bir Şekilde Yazarsa Çok Minnettar Kalırım. Şimdiden Teşekkürler...

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara

Merhabalar, Yazılım Hep İlgi Alanım Olmuştur. Tabi Hacking ve Hackerlıkta. Çok Araştırdım TAbi Bu İşler Tam Olarak İnternetten Öğrenilmiyor. Mesela Bir C# Programlama Kitabından İnternetten Daha FAzla Şey Öğreniriz. Hacking Terimlerini Öğrendim ( DDOS, TROJAN, RAT, EXPLOİT Vb.). Tabi İçeriklerini Bilmiyorum Sadece NE oldukları. Bunları Yapmak İçin Programlar Var Tabi. Ama Bir Hacker Hacking Yapmak İçin Tabiki Kendi Programını Yazar. Başkasının Programıyla Hack Yapan Birine Hacker Denilmez Zaten. Belki 10 NUMARA Bir Lamer Olabilir. Şimdi Hackerlar Kendi Kötü Yazılımlarını Yapıyorlar. Mesela Diyelim DDOS programı Yapacak. Tabi İlk Önce Yapması İçin Programlama Dili Bilmesi Gerekiyor. Sallıyorum C dilini Öğrenmeye Başladı. Kitaptan Öğreniyor Diyelim. Şimdi Bu Programı Yapmak İçin Örneğin " Öğrencim Bugun DDOS yapma Programı Öğrencez " Mi Diyor Kitap.
Eğer Öyle Diyorsa Kod Belli İş Belli Programlama, Hackerlık Neden Bu Kadar Zor Diyorlar. Yoksa Temel Kodları Mı Öğretiyorlarda Biz Onları Kötü Yazılımlara Mı ÇEviriyoruz. Yoksa İşin Mantığı mı Öğretiliyorda Biz Öğrendiğimiz Mantıkla Bu Zararlı Yazılımı Yapıyoruz ? Yani Sonuçta Kod Belli Yazacağın Şey Belli Ne Kadar Zor Olabilir ki ? Lütfen Bu İşi İyi Bilen Kişiler Ayrıntılı Bir Şekilde Yazarsa Çok Minnettar Kalırım. Şimdiden Teşekkürler...

Bir hacker neden başkasının yaptığı programı kullanmasın canım? Kevin Mitnick de, s3v3n da kendi işletim sistemlerini, compiler'larını, müzik dinledikleri mp3 çalıcıyı kendileri kodlamadılar. Hazırını kullandılar.

Hazırı mükemmel iş yapan bir program varken kendi programını yazmak enayiliktir. Nasıl yapıldığını öğrenirsin, gerekirse, geliştirebileceğini düşünüyorsan kendi programını yazarsın. Yoksa hazırını kullanırsın.

Kitap sana neyi nasıl yapacağını söylüyor. Kalanını sen araştırıyorsun. Mesela bir "modem patlatma" scripti yazacaksın. Protokolleri araştırıyorsun, modemin kendine gelen her UDP paketini incelemek, sonra da paket sahipsizse karşılık olarak ICMP paketi göndermek zorunda olduğunu öğrenirsin. Bunlar kaynak harcar. Sonra UDP paketi nasıl gönderilir araştırırsın. Olabildiğince çok UDP paketini gönderecek bir program yazarsın.. Ve bitti. Al sana modem patlatıcı...

"UDP Paketi, ICMP paketi" deyince ne olduğunu anlamamışsan, yallah protokolleri oku. Paket gönderme işini kodla nasıl yapacağını bilmiyorsan, o dilde acemi seviyede bile değilsin demektir, daha ciddi bir kaynak bul, gerizekalı youtube videolarından da uzak dur.

Ben 36 yaşındayım, 10 yıldan fazla profesyonel yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Haftada 1000-2000 sayfa doküman okumam normaldir. Okumadan, armut piş, ağzıma düş ile olmaz bu işler.

berkealp55

Üye
19 Ağu 2017
108
0
24
Samsun
Öncelikle hackerlık sadece zararlı yazılım yapmak veya zarar vermekten ibaret değildir. Hacker bilgisayar korsanı demektir ve ilk hack işleri zarar verme amaçlı olduğu için hacker'lar kötü bilinir. Siber güvenlik uzmanları kabaca Hacker'dır. Ama iyi niyetlidirler. Bu ayrım Gri, Beyaz, Siyah şapkalı hackerlar olarak geçer. Araştırırsan zaten bulursun Beyazlar iyidir siyahlar kötüdür. Griler tarafsızdır.

Şimdi kitaplarda ve internette öğretilen programlama dilleri insanların temeli ve mantığı kavramasını sağlar. Nadir bulunan kitap ve videolarda orta seviye programlama anlatılır. Üst seviye ise bazı fakültelerde ve yüksek lisanslarda anlatılır. Ama üst düzey de öğrensen hack yapmaya hazır değilsindir. Hack programı yazmak için önce ilgili programlama dilinin belli başlı kütüphanelerini çok çok iyi bilmen lazım. Mesela python'un socket kütüphanesi gibi. Daha sonra sana öğretilenleri ve mantığını kullanarak hack programı yazabilirsin.

(Not: Gerçek hacker diye bişey yoktur. Lamerlar tek buton çalışan programları kullanır. Çömez hackerlar önceden yazılmış hack araçlarını komut penceresinden kullanan, kullanmayı BİLEN hackerlardır. Ama bazı hack işlerinde önceden yazılmış programlar yetmez. İşte iyi hacker burada belli olur. İYİ BİR HACKER kendi programını kendi yazar.)

- Yardımsever Üyeler Kulübü

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

Bende hep merak etmişimdir ama bazı virüsler ve trojanleri not defterinden yapılabiliyor
ama o kodlar heralde yine programlama gerektiriyor

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.