Merhabalar, Yazılım Hep İlgi Alanım Olmuştur. Tabi Hacking ve Hackerlıkta. Çok Araştırdım TAbi Bu İşler Tam Olarak İnternetten Öğrenilmiyor. Mesela Bir C# Programlama Kitabından İnternetten Daha FAzla Şey Öğreniriz. Hacking Terimlerini Öğrendim ( DDOS, TROJAN, RAT, EXPLOİT Vb.). Tabi İçeriklerini Bilmiyorum Sadece NE oldukları. Bunları Yapmak İçin Programlar Var Tabi. Ama Bir Hacker Hacking Yapmak İçin Tabiki Kendi Programını Yazar. Başkasının Programıyla Hack Yapan Birine Hacker Denilmez Zaten. Belki 10 NUMARA Bir Lamer Olabilir. Şimdi Hackerlar Kendi Kötü Yazılımlarını Yapıyorlar. Mesela Diyelim DDOS programı Yapacak. Tabi İlk Önce Yapması İçin Programlama Dili Bilmesi Gerekiyor. Sallıyorum C dilini Öğrenmeye Başladı. Kitaptan Öğreniyor Diyelim. Şimdi Bu Programı Yapmak İçin Örneğin " Öğrencim Bugun DDOS yapma Programı Öğrencez " Mi Diyor Kitap.
Eğer Öyle Diyorsa Kod Belli İş Belli Programlama, Hackerlık Neden Bu Kadar Zor Diyorlar. Yoksa Temel Kodları Mı Öğretiyorlarda Biz Onları Kötü Yazılımlara Mı ÇEviriyoruz. Yoksa İşin Mantığı mı Öğretiliyorda Biz Öğrendiğimiz Mantıkla Bu Zararlı Yazılımı Yapıyoruz ? Yani Sonuçta Kod Belli Yazacağın Şey Belli Ne Kadar Zor Olabilir ki ? Lütfen Bu İşi İyi Bilen Kişiler Ayrıntılı Bir Şekilde Yazarsa Çok Minnettar Kalırım. Şimdiden Teşekkürler...