Zotac, GeForce GTX 560 Ti AMP! Edition modelini duyurdu

Agemon

Özel Üye
22 Ocak 2010
6,476
1
zotacgtx560tiamp_1_dh_fx57.jpg


Zotac fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen özel tasarımlı GeForce GTX 560 Ti AMP! Edition modelini duyurdu. Nvidia'nın 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı GF110 GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ekran kartı, 950MHz GPU, 1900MHz paralel işlemci ve 4400MHz bellek saat hızlarında görev yapıyor.

256-bit bellek veri yolu desteğine, 384x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartı, çoklu GPU kurulumları için SLI teknolojisine destek sunuyor. Görüntü aktarımı için çift DVI ve mini HDMI 1.4a konnektörlerine yer verilen GeForce GTX 560 Ti AMP! Edition ile birlikte Assassin's Creed: Brotherhood oyunu için download kuponu da veriliyor.

Zotac tarafından yakında satışa sunulması beklenen GeForce GTX 560 Ti AMP! Edition'ın tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.