S
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Kardeşim Sen Madem Açıklı site Verecen SQL Verme Çünkü SQL'lede Öyle Her Açıklı Site Hacklenmiyor.
    Shell Bas Öle Ver.
    peki özelden gönderirim sende indexi basarsın ama sana tavsiyem açıklı sitelere index veya shell koymak yerine sen nasıl açık bulurum hangi dorklardan açık bulunur gibi şeyleri araştırırsan daha iyi öğrenmiş olursun
    Sa hocam paylaşımlarınıza dıkkat ettım sız site acıklarını paylaşıyorsunuz genelde ben ise yetişemiyorum benden önce alıyorlar siteyi rica etsem buldugunuzda bana mesaj olarak gonderırmısın uzerınde az ugrasıp hıc olmasa acemılıgım gıderse sevınırım tşkler sımdıden.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. tkh
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.