R
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • LÜTFEN YARDIMMMMM.............Makineme orginal windows 7 64 bit ultimate kurdum.Bütün driverlerimi tanıdı.Sadece ekran kartımın güncel driverini yükledim ve bilgisayarımı kapattım.Hepsi stabil şekilde çalıştı.Bilgisayarımı açıp kullanmak istediğim programları tek tek kurmaya başladım.İşim bittikten sonra bilgisayarı kapatmaya kalktığımda windows kapatılıyor dedi ve kapandı ama makinem hala çalışmaya devam ediyordu.Baya bir bekledim çözüme ulaşamadım.Başlat menüsündeki güç seçeneğine baktım kapat sekmesi seçiliydi.Bilgisayarıma tekrardan format atıp sadece bir program yüklemeyi denedim ama yine aynı sorunla karşılaştım.Kuruduğum programların en son sürümünü indirip kurdum olmadı.Başka bir windows 7 64 bit ultimate buldum onu kurdum yine aynı hata ortaya çıktı.Windows 7 32 bit ultimate kurdum aynı hata devam etti.Son 1 ayda çıkan bütün güncelleştirmeleri yaptım sorunu çözemedim.Ama windows vista 64 bit ve xp 64 bit kurduğumda stabil bir şekilde çalışma gösteriyor.

    Anlamadığım windows kurulduktan sonra stabil çalışırken bir program yüklemesi yapınca neden sorun ortaya çıkaması.Donanımsal bir hata yok bütün parçalarımı arkadaşımın makinesiyle değiştirdim.Benim kullandığım windowslar onda sorunsuz çalışıyor.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.