M
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • abi bu fake yapımı kolay siteyi nasıl yutturacaz bir fikrin varmı tşk :)

    14 yaşındayım yeni yeni başladım bu konulara iştahım açık öğrenmeme yardım edermisin ?
    Selam kardeş ; Facebook abone kasma , beğeni artırma , facebook çalma gibi bişi biliyorsan ne olur söylermisin senden ders almak istiyorum eğer başarırsam size Maxsimum 5o Tllik kontor yani cep lirası atabilirim Lütfen Benimle İletişime Geç İstersen Havale yoluyla sana 5o tL yollayabilirim . . .
    slm kardeşim 6 aydır fake ile uğraştım bi türlü yapamadım sana msn ve şifresini versem bilgilerin ona gelebileceği bi fake yapabilir misin
    Kardeşim merhaba bu fake olayında dosyayı acıyorum ama nereye mail adresimi yazacagım yani sifrelerin gelmesini istedigim yer
    s.a forumda bi konuya isteyene ders verebilirim demişsiniz ben 15 yaşndayım ve yeni yeni başlıyorum.Her türlü bilgiye açığım bana ulaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
    sa kardeş
    Facemi arkadaşılğa eklermisin yardımına ihtiyacım war Okan Bayraktar | Facebook
    s.a facebook fake yaptım fakat linki C:files/... gibi onun linkini nasıl düzeltebilirm teşekkürler
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.