W
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Wifi kardeşim sana nasıl ulaşacagım tellnet yapıyorum olmuyor telnetden öğrenmeyi bir anlatı versen
    İP adresini buldum, Modem markasınıda fakat acaba hangi engele takılıyorumda karşısındakinin modem'ine ulaşamıyorum ?
    kardes k.bakma ama video'nda sadece modem'e giriş anlatıyorsun bnm istedigim şey ise sadece wireless alıcının buldugu şifreli aglara giriş yapıp bedave internet kullanmak . yardımcı olursan sevinirim .
    modluk işini ben bırakmadım bıraktırdılar :) bi ara anlatırım :) senin değerin burda bilinmedi fiwi hack olayı aslında herkesin merak ettiğii bi konu ama işte neyse salla boşver kendine iyi bak,Allaha emanet ol :)
    mrb.forumda networkta yazdıgınız mesajı okudum sıze yazmaya karar verdım.tek tel hattından switchle iki pcyı bagladık.ıkı pc dırekt ınt gırebılıyor.ag bag yok.Benm öğrenmek ıstedıgım dıger pcye gırıs yapabılırmıyım nasıl yaparım..bılgınız vardır mutlaka yardımcı olmanızı rıca edıyorum.yada soyle paylasıma bakıyorum benım c d de $ işaretlerı var...dıger pc kullanıcısı benım bu suruculere(c-d)erisebilirmi?
    Slm bi site war sende fark etmişindir hz muhammed hakkında konusan o site ile ilgilencek arkadaşlar arıorum serwarı kasa bilirmiyiz die
    Bizim Amacımız Banlamak Değil uyarmak senin yaşin +30 Bu msj 15 yaşinda birisinin okunduğunu Düşün Benim Ne anlatmak İstediğim iSen anladın ... Daha fazla lafı Uzatmaya Gerek Yok TüRK kÜRT kARDEŞdir .. 1 bAYrağimiz var 1 dinimiz var 1 Vatanımız Var ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.