C
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • İletişim adreslerini ö.m yoluyla gönderin ~ Akela
    seninkini de göndersen iyi olabilir, bazen karşıki taraf beni ekleyince, benim listeme gelmiyor kişi
    bir site var admin şifre ve kullanıcı adını öğrenmek istiyorum ama bi türlü başaramadım bana yardımcı olabilcekmisiniz acaba
    kardeşim senin profilinde nerden yazan yere yatak odası yazman aıp oluyor onun yerine daha ahlaklı bir şey yazsan iyi olur.
    sorularım sunlar;

    S.1)Girilen 20 sayı içerisindeki tek ve çift sayıları ayrı ayrı toplayan ve sonucu yazdıran programın algoritmasını, akıs semasını ve kodlarını yazın.


    S.2)Girilen 30 sayıdan en büyük ve en küçük sayıyı bulan ve sonucu yazan algoritmasını, akış şemasını ve kodlarını yazın


    S.3) Bir sınıfın notları sırayla verilmektedir. Sınıf not ortalamasını bulan programın algoritmasını yazın. (Not:İlk önce sınıf mevcudu verilecek sonra notlar girilecek)

    S.4) Üçüncü soruda öğrenci notunun girildiği her adımda öğrencinin Başarılı-Başarısız olduğu(geçme notu 70 alınacak) yazan programın algoritmasını, akış şemasını ve kodlarını yazın.

    [ilgin için teşekkür ederim kardeşim]
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.