T
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Rica ederim fakat bu işler pür dikkat gerektirir.En ufak bir yasa dışı işlem sonrasında büyük bir para ödemesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz bir önceki mesajımda da anlattığım gibi önce kendinizi eğitiniz.
    Ben hacker değilim grafikerim.Fakat hack için neler gerektiğini biraz internetten araştırdım.Anladığım kadarı ile artık günümüzde web sayfası hacklemek kolay bir olay değil senelerce uğraş gerektirir hacker olmak.Hacker adam sadece web sayfası ile uğraşmaz.Bilgisayarlara girer isediği bilgiyi alır ve çıkar.Ve de en önemlisi ama en önemlisi yakalanmadan işlerini hallederler.Sadece programlamayı kavramak 5 sene web tasarımı kavramak 3 sene ağ sistemlerini kavramak 2 sene.Toplam olarak 10 sene eder.10 sene boyunca hiç umudunu kaybetmeden hep azimle hırsla hacker olmak istiyorum diye uğraşırsan olursun.Aksi taktirde 4-5 sene sonra ya hiçbişey öğrenmemiş olursun yada hapiste olursun.Dediğim gibi hack yapmadan önce kendini eğit.Bir şeyi yıkmak bozmak kolaydır asıl önemli olan tasarlayabilmektir.10 sene içerisinde dediklerimi yaparsan alemde tanınmış bir hacker olabileceğini düşünüyorum.Sana ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.
    mybb için hazır açıklar bilmen lazım yada exploit ile rfi scanner gibi işlemler yapman lazım. internetimi bugün açtırdım pek güncel bilgilerim yok .
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.