U
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Birader bak çok zorluyorsun. Bak sana diyorum ki git istediğin programı indir benim programımı indirme ! Kimseyi zorlamıyorum benden program istedin önerdim tavsiye ettim gerisi senin bilceğin iş ayrıca programı ben kullanıyorum dedim sen ne düşünürsen düşün. Daha uzatırsan ihbar edicem. İyi akşamlar.
    Bi sıkıntın mı var birader ? program istedin verdik crakli hemde ffull ayrıca bn kullanıyorum kanıtını vereyim dedim resimli konu açiyim admine tarat dedim sana zorla program vermiyorum keyfin bilir ayrıca buranın Adminlerini hiç küçümseme tamam mı aslan ;)
    arkadaşım o programı şuan ben kullanıyorum, hiçbir sorunu yok. adminlere tarattır kulandırttır ne biliyim istersen yeni konu açıp resim ekleyebilirim. madem güvenmiceksin neden program istiyorsun :)
    Pekala shelli upload yolu ile mi basayım. Bu siteye nasıl shell atcagım.

    http://www.ppaquanauts.com

    MultiAV Electronic || ??? ??? :: LED,LCD,DVD Player,PlayStation,Digital Camera,VDO Camera,DSLR Camera,Notebook,Hometh
    bu sitelerin admin bilgileri bende şuanda
    İndex Basmak İçin Admin Panelinden Anasayfa HTML Kodlarını Silip Kendi İndex Kodunu Yapıştırmak Zorundasın Ama Ne Yazıkki Şu Zamanda Sitelerdeki Scriptler Buna İzin Vermiyor Oyüzden Shell Basman Gerekli.
    kodlar yeni başlayan biri için fena degil bende böyle yapmıstım :D Tavsiyem bir bilgilendirme butonu koyabilirsin maksat programda bulunsun commad button aç içine msgbox "asd" asd yerine istedigini yaz sonra programı kapatırken çıkmak istiyormusunuz türünden soru sorabilirsin buda söyle :
    command button aç içine sunları yaz

    a = MsgBox("Çıkmak istediğinize eminmisiniz", vbYesNo + vbQuestion, "Çıkış")
    If a = vbNo Then
    Cancel = 1
    Else
    End
    End If


    if komutunu iyi ögren ciddiyim en çok kullandıgım seydir hadi kolay gelsin bende ögrendikce sana söylerim bende yeniyim :D
    Private Sub Command1_Click()
    Timer1.Enabled = True
    Timer1.Interval = Text2.Text 'intervali yani hızı texte kullanıcı istediği rakamı sayıyı yazar kullanıcı ya yetki werelim demi :)
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    Timer1.Enabled = False
    End Sub

    Private Sub Command3_Click()
    End
    End Sub

    Private Sub Form_Load()

    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    SendKeys Text1.Text
    SendKeys "{Enter}"
    End Sub


    kodlar bunlar heralde dimi ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.