V
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • selamın aleyküm üstadım bana fotoshop ile ilgili örnekler lazım nereden bulabilirim hoca ödev verdi . fotoshopu tanıttım slaytta . bazı örneklerde yaptım ama yetersiz diyor. araç çubugundaki hepsi ile teker teker örnek yap diyor yardımcı olurmusun
    kaç aylık konuyu güncelliyorsun birde çalışmam bu kanka diye yorum atıyorsun haddini bil labali hareketlerden kaçın ayrıca grafik tasarımda eski konuları güncellemek yasaktır kategori kurallarına aykırıdır bir dahakine ben değil direk moderatör gelir ;)
    İmzandaki web sitesini kaldır.

    Forum Kuralı 8:

    8- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır.
    Forum içerisindeki yazışmalarına dikkat et. Yoksa ceza vermek zorunda kalacağım.
    İyi forumlar.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.