sitting
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Bak Dostum Sana Bir Tavsiyem Var, Önce Admin Panel Dorkları İle Admin Panel Bul Ardından Sitede SQL Açık Tara ve Açıktan Admin Pass Falan Al. Ve En Son Elinde Hem Panel Hem de Bilgilar Olur. Bu Sayede Hacklemen Garant Olur :)
    Bende çok yaşlı değilm 23 yaşındayım ama 5 yıldır filan dinliyorum tesadüfen denk geldim bağımlılık yaptı.Hem kafa yorgunluğumu alıyor hemde kolay uyumamı sağlıyor,hem de olayları kafamda canlandırıyorum :D
    Her gün dinlerim.
    Bugünde sizin paylaştıklarınızı dinlicem.
    Radyo tiyatrosu dinlerim dediğimde aklında hiç bir fikir oluşmayan insanlar var :D
    Anlatamıyorumda onlara.
    Sadece ses var diyorum güzel oluyor diyorum anlamıyorlar
    konu ile ilgili olarak degerli yorumlarınızı bekliyorum

    PC'nizi yedeklemeniz için en yararlı 10 araç!
    Sanırsam AddMeFast için güncel iMacros kodu arıyorsun. İmzamda mevcuttur videolu anlatımıyla birlikte.
    Şu aralar HDD sorun gördü verilerime erişemiyorum ama sen programı verirsen Veri Kurtarma Hizmetleri'nden geldikten sonra bir bakabilirim.
    Ne Hakkında program ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.