ymz75
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Bak Haklıysan Sen Buranın Uyesisin Elimden Ne Geliyorsa Yaparım gerekirse Pc Falan Dinlemem Seni Tehdit edene Ormşan Kanunu Uygularım Burda Olduğuna Göre Benim canım Ciğerim Kardeşimsin Söz Dinle Onunla Arkadaş Ol Ama Birdaha Düşün Ona sen Zarar Verdinmi .?
    Darkcomedradın gelişmesi lazım onu yemiyorlar artı antivürüs engelliyor sen onunla arkadaş ol gerisi kolay
    selamun aleykum demin bana ulaş demiştinizde ben o kişiye trojeni upload edip site linki attım oda anladı yani trojen olaylarını öğrenmeye çalışıyodum darcometrat ile yapmıştım trojeni işte attım anladı sonra bana forumda yazdığım gibi demeye başladı ama kötü bir niyetim yoktu sadece oluyor mu diye çok merak ettim kaç zamandır uğraşıyorum ne yapmalıyım acaba ?
    kardeşim bn az önce yorumunu gormedim özür dilerim ben yazıyordum
    baktım sen yazmışın ne oldugunu bile anlamadım kusura bakma
    Peki abisi hadi sütünü içip yat geç oldu. sabah modları uğraştırma konu temizlemekle adamlar zaten yeterince çalışıyo :)
    etrafa saçma sapan konular açmaya devam edersen banı yiyeceksin ok ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.