P
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Java öğreniyor olman güzel, Minecraft'a ikimizin bildiği o plugini yazabiliriz :D Onun kaynak kodlarını bulmuştum galiba :D Derslere kursla birlikte başlicam :D
    videolarımda söylediğim konu gibi artikellere biraz zaman yani benim videolarım 0 dan öğrettiği için ilk önce yani almayaya gidip elleri ile kendini anlatmaması için :) senle özel olarak ilgilerinim sorun olmaz bu günkü dersi hazırlıyorum biraz bana müsade :)
    . ve mesela videoları indir birbine ekle sonra telefonuna yükle sürekli tekrar et seçeneğine tıkla sabaha kadar onu uyurken dine :)
    Derslerimi Takip Et Günlük Dersler Yayınlamaya Başlıyacağım 15 Ders'e Kadar İlgi Böyle Kalırsa 20.Ders Paylaşıldıktan Sonra Sona Erecek Eğer İlgi Büyürse ki isteğim o yönde her ayrıntısına kadar devam edeceğim.sonra fransızca dersleri de girecek derslere :) işte yeni projeler yapıyorum ilgi çeksin diye sürprizler dağıtmaya başlayacağım. sorularına gelecek olursak bak benim videolarım 5 dakikadan fazla sürmez kalıpları söylerim temeldir çünkü bunlar 20. derse kadar benimle devam et her videodan sonra eline kalem kağıt al kendini tanıt ayları say ama dışında telefuzda önemlidir. 20 günün sonunda daha iyi şeyler yaparsın günlük sabah 1 saat akşam uyumadan 1 saat çalışman yeteridir ama çalıştıktan sonra direk uyursan beynin gece boyunca son düşündüklerini tekrar eder daha iyi olur
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Red Mavra
  2. Darkness250
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.