biltr023231
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Teşekkür ederim , iyiydi " İsmail Metin TEMEL " Baba'nın yazıcılığını yaparak birde bölük çavuşu olarak lojmanda güzel günler geçirdik... :)
    İmzanızı düzenlemenizi önemle rica ederim. Mobil görünümde sıkıntılara yol açmaktadır
    Milliyetci87 kardeş cinler değişik varlıklar ileriyi göremezler aslında onlar bizden hızlı oldukları için zaman onlar için hızlı akar , bulaşma noktasına gelince bildiğiniz üzere gönül meselesi vardır her ruhda hoş gelen gönüle konar olurda size hoşnut olurlarsa öperler :D
    Merhabalar skype bilgilerinizi atmadınız gruba skypta olmadığınız sürece kulüpte olmanızda uygun görülmez. Beklemedeyim kardeşim
    Öncek bir linux kardeşim sonra havij keyloggerler ratlar gibi basit şeyler üzerinden yürü html öğren php editörlük yapabilmeyi öğren hergün 1 kod öğren en kötü 1-2 sene icinde canavar olursun index basmaya başlarsın istediğin insanın bütün bilgilerine ulaşırsın falan ben 6 yıldır bu işin icindeyim her zaman 1 kuralım vardır günde 1 kelime öğrenmek bile yeterli yeterki birşeyler öğren aynı yerde sayma..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.