GM HaCKeD
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • SayınGM Hacked Merhaba.Ben Engin. Nasıl yardımcı olabilirsiniz bilemiyorum ama çaresezlikten şansımı denemeye karar vererek yazıyorum size.

    Bundan 1 sene önce 2 ortak online kart satış işi yapıyorduk.Ortağım beni zaman içinde dolandırarak tüm paralarımızı,malzemelerimizi,yazdırdığımız özel programları, ofis malzemeleri felan herşeyi aldı gitti.Bir çok müşterimin verileri, şirket bilgilerim felan hepsi vardı aldı kaçtı. Öğrendimki beni dolandırdıktan 5ay sonra tekrar bu işi yapmaya başlamış.Ortakken elde ettiğimiz tüm müşterilerimi, yazılımlarımı kullanıyor.Bu olay çok gururuma dokunuyor. Ne yapsam ulaşamadım kendisine. Benden aldığı pcde önemli bilgilerim vardı. Eğer içindeki bilgileri alırsam en azından bana açtığı zararı kapatabilirim.Benim gece gündüz çalışarak elde ettiğim herşeyi çaldı.Hayatımı mahvetti. Eşimden ayrıldım bu yüzden
    Teşekkür ederim özelden cevap veremiyorum 20 mesaj dalgası. Bu site bayağı karışık. Facebooktan falan görüşebilsek iyi olurdu. Yine de sağolun :)
    Programlama ile ilgili detay sorucaktım da yönlendirebileceğiniz post falan burada mesaj kalabalığı olsun istemiyorum
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. rufiqcavadov
  2. johndoe11
  3. hawks_p
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.