G
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • En Sonunda Muğlaya Gelicen Seni Gidi Velet Şimdi Bişey Demiyorum Gelince Görüceksin Abicim Tamammı
    We Are The Fake Hacker
    @reynuman

    Tr.gg Hacklediğim Sie Gösterebilirsin Yani Yok Lamerlerin Heleki Senin Gibi Lamerlerin Hiç İşi Yok Forumda Böle Dolaşıcaksan Sağ Üst Köşeye Tıkla Ve Git Abicim Tamammı ;)
    Report butonuna basarak kural dışı ziyaretçi mesajlarını yönetime ihbar edebilirsiniz. Yönetim gereğini yapacaktır. Report butonu mesajların sağ alt kısmındadır.

    İyi forumlar :)
    Lamerlerin Bu Sitede İşi Olmaz AbiCİM İstediğin Kadar Şikayet Edebilirsin Yaşına Bakarak Konuş Tamammı Abisi Lamerlik Taslama Free Hosta Site Kurup MyBB Scriptini Kurup 2-3 Yeri Editleyerek Kendine Webmaster Diyorsun Ve TR.GG Siteleri Hackleyerek Kendine Hacker Diyosun Ağzını Topla Ve Adam Akıllı Dur you are the fake hacker !!
    Allah'ım Allah'ım asıl ben .tr.gg hacklemem duymuşsun bi yerden geliyosun bana laf atıyosun hem seni şikayet ettim bnm actigim tüm siteleri hacklemeye calision ama beceremiyon ne de olsa herkes kendi sıfatını soylermis you are the fake hacker !! asdAS:DAS:
    Reynuman Ben Küfür Etmedim Ettiysemde Foto Atabilirsin Ve Ben TR.GG Site Hacklemem Kendinden Bahsetme Ben Lamer Diğilim
    geçen gunki hacklediin siteyi gordum de .tr.gg li siteyi hacklemissin :D ASD: AScaS D:asfSDAS:F kendi siteni asD:F A: AS:Df
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.