Leonsx
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • elimizde bulunan 3d printerimizin kartuş okuma sistemini iptal etmemiz gerekmektedir.Cihaz windows işletim sistemi ile çalışmaktadır.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
    selamın aleykum abı bana botnet hakkında bı bılgı verebılırmısın yada vıdeo oner ızleyım abı olurmu ?
    oOoOo Redhekçiii
    Şu aralar Redhack saldırıyor anonymousla birlikte yönetim sinirli fazla görünme gözlerine :trl
    işe yaramıyor

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    hatası veriyor
    Arkadaşım sen benim açtığım konuya iyi bir yorum atmışsın ben de sana döneyim dedim kardeş bildiğin ne varsa öğret bana bilgi istiyotum, hacker olmak istiyorum. Bazen bir filmde izlediğim bir şeyi başkalarına anlattığımda onların bana "o sadece filmlerde olur" demesine karşı "o işi ben de yapabilirim" demek istiyorum. Ha ama benim işim var diyorsan tamam ne diyim. Kolay gelsin.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.