R
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • keza aşağıda yazdığım işleitm sistemi platformlarını da 5 yıl içerisinde öğrendim kalan 3 yıl 51 haftayıda geliştirme ve diğer uzmanları yorumlayarak geçirdim bana güvenebilirsin bu konuda.
    Saygılarımla
    Ben bunları 8 sene içerisinde hiçbir kaynak almadan bilgisayarımı ilk başlarda çökerte çökerte öğrendim şimdi ise Türkiye çapında tanınıyorum fakat hack ile uğraştığım için adımı veremem
    iletişim adresi yasak / -SiPaHi- adresimden benden 26 saat boyunca eğitim alabilirsin yine aynı
    usta arıyormuşsun elimsen geldiğince sana yardım ederim 8 senedir ben bu işle uğraşıyorum ve ben hackerlığı 1 haftada öğrendim
    Linux Yazım (Debian) = 3 tane piyasaya çıkmamış olan işleitm sistemim var Linux Team'e bağışladım
    İleri düzey windows yazım dili ve ağırlaştırılmış windows ve kök dizin programlama (işleitm sistemi ana programları oluşturma)
    İOS uygulama ve hacking system geliştirme
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.