Z
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • boşu boşuna gelmedi bu hackerlık hevesi hava atmak için değil kendi çıkarlarım içinde değil sayısal okuyorum ingilizcem iyi kelime haznem çok geniş bilgisayar mühendisi olmak istiyorum öncelikle program yapmayı bilmeliyim bunun içinde visual C bitirmem lazım ama hangi programlama dilini hangi sırayla yapacağımı bilmiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
    abilerim ben hacker olmak istiyorum ve bu konuda her türlü fedekarlık gösterebilirim asosyalim bütün günüm evde geçiyor hangi konulardan başlamalıyım hacker nasıl olunurr okudum bu forumdaki fakat başka bir yerdede Csharp başlamalısınız diyordu?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.