Mstafa27
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • İlluminati var olsaydı bile; ki tekrar ediyorum, illuminati'nin varlığı konusunda delil getiren istisnasız herkes, değil böyle dev bir örgüt, orta halli bir şirketin müdürüyle kanka olamayacak kadar diskalifiye, beceriksiz, işe yaramaz insanlardır. Bu kişiler ilgi toplamak için İlluminati toplantılarına bile katıldıklarını iddia ederler, deliller bulurlar, saçma sapan kanıtlar gösterirler ama neticede olan tek şey komplo teorileridir. Senin için rahat olsun, ben hala Hazarlara kadar soyunu sayabilen bir türk ve - Elhamdülillah - Konya'da tahtasakallar denilen, dini bilgisine hürmet edilen bir sülalenin torunu, öz be öz müslümanım. Şaka olsun diye bir avatar ve bir imza eklemem bu gerçekleri değiştirmez.
    İşte güldüğüm de bu. İlluminati yoktur. Hiç olmadı. Ahlak kavramı olmayan insanlar daha fazla güç kazandıkça ideallere bağlanmazlar, tam tersine ideallerden koparlar. Mesela PKK'nın liderleri PKK'nın sözde amaçları için mi savaşıyor? Kesinlikle hayır. Doğu Anadolu'yu bir devasa bir marihuana plantasyonuna çevirmeye çalışıyorlar ki daha çok uyuşturucu parası kazansınlar. Her terör örgütüne baktığında, sözde müslüman olanları da istisna değil, ya uyuşturucu, ya insan ticareti, ya silah kaçakçılığı... herhangi bir yasadışı ticaretin yapıldığı bölgeyi dengesizleştirmek, böylece o bölgede kolayca üretim, iletim ve dağıtım yaparlar. Bu örgütlerin sapık idealleri, maşa ve insan gücü olarak kullanılan alt seviyeleri kandırmak içindir, o kadar.
    Üstadım zararsız bir şakadan başka bir şey değil.. İlluminati gerçek değildir. Masonlar gerçek olsa da, dini bir örgüt değildir.. O sembol, "Kainatın Yüce Mimarı" diye geçer ve bir çok eski dinde sadece yaradanın her şeyi mükemmel bir tasarımla bir kez yaptığını ve şimdi de sanatını izlediğini anlatır sadece. Ondan içimde küfür korkusu olmadan kullanıyorum çünkü bu mantık Kelâm'a, yani İslam itikadına da uyar.
    Bir grafikerin en çok istediği yaptığı çalışmaların beğenilmesi zaten, görüşün için çok teşekkürler dostum =)
    istersen sanada alırız kanal 50 tl,20 gün sonra para akarı başlar,1 ayda garantisi var kapanırsa yeniden açılır
    Kardeşim kazandıgım paranın degeri çok yok,ama net paramı cep faturamı çıkarıyor işte,
    ayrıca,erotik içerik,telif hakkı olan müzik video, gibi şeyler paylaşırsan kapanır :) zor iş ben 2 yıldır ugraşıyorum ama olmuyordu şimdi ise bir arkadaştan herşeyi hazır kanal alıyorum,keyfime bakıyorum:) hiç birşey yapmama gerek kalmıyor
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.