Hiddet
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Yourfreedom ile alakalı yakın zamanda yeni bir konu açacağım,saygılarımla...
    hocam konu kapatılmış, rez almıştım ama konuyu bulamadım ilgili linkleri rica etsem atabilir misiniz turkcell bedava internet adlı konu teşekkürler.
    Hocam TurkTelekom kullanıcısıyım your freedom hesabı aldım ve giriş yaptım dns modunu seçtim ve config dosyasını yükledim bunları yapmama rağmen kullandığım İnternet paketimden eksiliyor ne yapabilirim?
    Hocam turkcell bedava internet için videoyu bulamadım nerden bulurum acaba
    Paypal banka veya kontör yoluyla parani cekebilirsin gruplar tamamsa üye ol ilgi çekici bir videoyu sec paylasman gereken link yazar paylaş gruplarinda yalniz türk hit ama aksama doğru gelir size daha çok yardimci olurum hepinize
    Kardeşim bu para kazanma olayı doğrumu tam bilemedim. Şimdi paypal kartı ücretsiz açılıyor heralde paypala parayı aktarabiliyor mutuz? Bir de kendin nasıl yapıyorsun ayrıntılı anlatırsan seviniriz. Grup işi tamamdır.
    internette detaylı sonuç bulabilirsin ama hangisi daha çok verir diyorsan adnow
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.