• babacanim buyur sen sorununu anlat elimden geldigince vaktim olursa yardimci oluruz elbet,sitenin amacida yardimlasmak zaten.:)
    Masallah kardesim ne guzel sizi yeniden gormek guzel,unutmadiginizada ayrica sevindim.
    Vay be Insallah sag selamet bitirirsiniz dualarimizdasiniz hayirli tesekereler kardesim .:)
    Kendine iyi bak.:)
    Selamun aleykum kardesim,elbette ozledik abisi guzel kardeslerimiz bizler icin her zman ozeldir ve ozleriz.:)
    nasilsiniz nerelerdesiniz napiyonuz??:)
    kendinize iyi bakiniz ALLAHA emanetsiniz.:)
    Bana şikayet edilmis olsaydi farkli bir muamele olurdu.Ben herkese ayni uygulamayi yaparim.Ban taraftari degilim.Yollayin o kisilere de ayni uyariyi yapayim.Ilk sozlu uyari yapilir.Sonra sikayet varsa uyelik incelenir ki siz ordasiniz şu anda.Yoksa ben inatla konusur ve uyaririm.Ban atmak son caremdir.Ki gordugumuz gibi yapmadim.
    Varsa hesap atin bana ozel mesajla inceleyeyim.
    Isim veremem fakat bir o kadar ben de rahatsizim.Flood degeri tasiyan ve benim kategorimde olan 51 mesajinizi sildim.Tekrari olmasin lütfen.
    Uyarı -1- aşırı gereksiz mesaj atıyorsunuz.Daha once de uyarilmissiniz.Baskalari da rahatsiz durumdan.Dikkatli olun tekrar bu isime rastlarsam sorun olur...
    Kardes post kasiyon gibime geldi ama hani kurallarda yasak dikkatli ol kardes tamam mi :)
    ha bu arad sana bi index hazirladim umari begeneceksin.:)
    altina soz olarak yazmami istedigin bisey varmi? gonder bide o istedigin sarki linkini ver tamamliyalim.:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.