Fist
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Yeni sistemi olumsuz eleştiren üyelerin hakkında nasıl potansiyel post kasıcılar diyebiliyorsunuz hocam? İçlerinde forum için gerçekten emek vermiş kişiler var, zamanımda foruma bana ve bir çok üyeye de yardımlarının dokunduğunu bilirim. Biraz fazla çıkışmışım kusura bakmayın dağınığım son günlerde biraz, en ufak şeyde bozuluyorum maalesef
    Konu içerisinde tartışma çıkarmak istemiyorum, 1 yıllık forum deneyiminde kimin bu foruma katkı sağlayıp kimin sağlayamadığını o medeni (!) kafan basmıyor, basamıyor sanırsam..
    Ben Türklüğüm ile övünürüm çünkü islam'a en çok hizmet eden benim - Türk milletidir. Türk milleti esaret bilmez, mülteci olmayan tek millettir. Böyle bir ırk övünmeye değer. Diğer ırklara gelecek olursak, Bana inandığım kutsal din ırkçılığı yasaklar. İnsan-ı mahlûkatı ise en yüksek mertebe olarak sınıflandırır. Velhasıl bizi biz yapan islam çatısıdır. Nasıl ki ruhsuz beden et parçası ise biz Türkler içinde islam bu kadar önemlidir.
    İmzanızdan rahatsız olduğumu söylemedim. Sanki tüm forum sizin dininizi takip ediyor da "Konuda Müslümanım demişti şimdi Hristiyan diyor" diyecek. Boş yere kasmanıza gerek yok.

    Ülkücüleri eleştirdiğiniz konuda Türkçüleri de araya katmanız Ülkücülük ve Türkçülük arasındaki uçurumu bilmemenizden kaynaklanıyor olmalı. Diyelim ki bir Ülkücü bunu söyledi, bu durum size tüm Ülkücüleri aynı kefeye koyma hakkı vermez. Anlaşamadığımız noktalar olabilir ancak gerektiğinde haine karşı birbirimize destek çıkmayı biliriz.

    Ben herhangi bir şekilde bir ırka yönelik hakarette bulunmadım. Kürt şehitlerimiz üzerinden tartışma yürütmeye çalışmanız çok saçma. Her bir şehidimize kurban olurum. Hepsine minnettarım. Bizim fikrimiz Türk olmayanı dışlamakla değil, Türk'ü sevmekle başlar. Bizi yüceltecek, ileri taşıyacak ne varsa bunu savunur, Türk Milletinin çıkarlarını gözetiriz.
    İmzanıza dininizi yazarak Avrupa devletleri arasındaki IQ seviyemizi tavana çıkardığınız için teşekkürler. Millet olarak ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz.
    Lafa gelince barışçılsınız. İnsan hakları, özgürlük, adalet hepsi sizde. Ancak aynı platformda bulunduğunuz, başka dinlere inanan insanların inançlarına ve peygamberine küfür edebiliyorsunuz. Bu mu medeni olmak? Yazık gerçekten..
    ---------------------------
    avatara ne oldu bro ?
    ---------------------------
    ---------------------------------
    Selamlar hocam nasılsınız?
    ---------------------------------
    "Modaratörlerin hayatı forumu kontrol etmekten ibaret değil."

    Takdir ettim, iyi geceler dilerim.
    :Smiley1010: Kurtlar öldüğü zaman çakallar ulumaya başlar! :Smiley1009:

    Hayırlı akşamlar...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.