lawliet0000000
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
2

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Bu yöneticiler de tasarımı bir ayarlayamadı gitti ayda bir tasarım değişiyor keşke eskisigibi kalsaydı.
    lawliet0000000
    lawliet0000000
    valla ya. ne olmuş bu tasarım böyle. gözüm yoruldu. önceki tiratlarımızı bi okuyayım dedim onlar bile karışmış herhalde, vazgeçtim.

    uzun süredir aklımdaydı foruma girmek ama bi fırsat yakalayamadım. 1 seneden fazla olmuş girmeyeli. yine yalnız kaldığım bir gece uğruyorum foruma. en son aklıma burası geldi. bari buradaki dostlarıma selam vereyim dedim.

    500 karakter sınırı eskiden de var mıydı, hatırlayamadım :D geri kalanı bir sonraki yorumda.
    lawliet0000000
    lawliet0000000
    sigaraya başladım sanırım 4 ay falan oluyor. genelde canım sıkkın olduğu zamanlarda içiyorum fakat şu sıralar canım pek sıkkın. böyle zamanlarda dikkatimi dağıtacak bir şey arıyorum o da üzülerek söylüyorum ama sigara oluyor. iyice "depresif türk genci" hallerine bağladım.
    lawliet0000000
    lawliet0000000
    2 yıllıklarla uğraşılmaz tabi ya. ama 4'lerde bitmiyor hacı. bölümün zor olduğunu yeni yeni kavramaya başladım. alttan 5 dersle okuyoruz okulu :D artık temennim diplomayı alıp bir şekilde yurt dışına gitmek. umarım bir fırsat yakalayabilirim.

    sana da iyi dileklerimi sunuyorum. umarım iyisindir ve istediklerini yapabiliyorsundur. yılbaşında görüşmek üzere.
    Hocam valla bölüm işi biraz yalan oldu :D 2022 sınavına hazırlanacağım büyük ihtimalle. 2 yıllıklar kesmiyor beni. Umarım iyisindir.
    ne kusuru, bunları anlatmayacaksın da neyi anlatacaksın :)
    inan herkes bu durumda ben de aşırı bezmiş durumdayım. herşeyin üstüne bi de evde kapana kısılmak ayrıca boğuyor bunu. en kısa zamanda kurtulmamız dileğiyle.
    bu arada uzun zaman sonra benim de tekrar uğrayışım. bir hafta önce uğrasam seni yakalarmışım :)
    lawliet0000000
    lawliet0000000
    o zamandan sonra ilk defa girişim. uzun zamandır aklımdaydı foruma uğramak. 3 ay önce gelsem ben de seni yakalarmışım :D
    umarım iyisindir.
    yılbaşında tekrar uğrarım. görüşmek üzere.
    Sağolasın hocam haklısın. :)

    Hayırlısı olur umarım. Corona elbet bitecek. Ama ben bölüm değiştirebilirim belki. Ben de 2 sene mi harcadım.

    Keşke ilk seneden bana uygun bir bölüm seçip kurtulsaydım. Kader işte. Umarım bundan sonrası biraz daha adam gibi geçer.
    Sağol hocam eksik olma :)

    Sınav günü araçla gidiyorduk. Tünelde de tır çarptı 2 aydır şu sigorta işiyle uğraşıyoruz. Şu en güzel dönemim mahvoldu ya. Zehir etti ya.

    Nasıl bir şanssızlıksa artık yani.
    Tyt de 700k ayt de pek bir şey kazanamadım. Dgs ile 4 yıllığa geçiş yapacağım. Uçak teknolojisi yada bilgisayar programcılığından biri gelecek artık :D
    İnşallah hocam. Basıp gitmek istiyorum bu diyarlardan bıktım insanlardan.
    Ergen hezeyanı gibi oldu kusura bakma :trl
    Benimde boş zamanım var ama boş zaman denirse tabi :D
    Dersler,değişimler,baskılar bıktırıyor be hocam, bir türlü stabil bir hükümet kuramadım. Hep bir müdahale bir karışıklık :)
    Tam girdiğim sırada mesaj attın :D Aklın yolu bir.
    Dershaneye yazıldım hocam onla meşgulüm ileri ki zamanda tekrar bir japonca konusu açacağım arada sırada nasıl bir şey yapsam diye düşünüyorum :trl

    Sen nasılsın bir derdin tasan yoktur umarım :)
    ben saldım mezuna kalacağım.Okulun yeridir adıdır vs onlarla uğraşıyorum.Birde mezuniyet işi var baya işim var şu 10 gün :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. TürK.KuRdU
  2. firehackturk
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.