oldnco
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
5

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Merhabalar abi :))

    Zaman yetişmiyor abi ya, ekipte durmak için durmayalım dedik sende yoksun, bir dahakine beraber artık. Bi' de yanına gelebilirsem
    sgdhbksjdl abi diskten bi kısım boşa at sonra istediğin isoyu flash'a yazdır sonra boot et onu live gir masaüstünde kurulum gibisine bişi çıkıyo ona gir o boş kısmı isimsiz ata ve seç direkt oraya kuruyo dual, öyle yardıram dedim çok yapacağından değildir herhal ama kalsın kenarda sdjfk
    abi silmiştim de tgyi bi ara tekrar açsam o kanal şeysilerine bidaha uğraşabilir misin?
    sdgbhkjdslkgmşds 2 yıldır çeviri yapan adama da translator vermeyen ne biliyim hakket
    Teşekkür ederim oldnco.Senin ve aileninde bayramı mübarek olsun.Özlettin kendini ha arada uğra.
    Çok teşekkür ettim ve bi kırıklık hissettim. Halbuki geçen gece furkanla lafladık adın geçti bayramını kutlamak aklımdaydı ama çıkmış ya. Senin de bayramın mübarek olsun abim :)
    Aslında tgden yazacaktım sana. Dün gece profiline girip zmleri okuyunca bugün buradan yazayım dedim. Yoksa yerin ayrı abi her zaman. Nasılsın ne var ne yok ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. firehackturk
  2. johndoe11
  3. cabbarbekir
  4. 'ReDLiNe
  5. profftool
  6. Rozz
  7. R4V3N
  8. Mascar
  9. ByPerPer
  10. Blwe
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.