ByZehirx
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1,985

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Hocam teşekkür ederim :) Cümlenin bitmediğini ifade ediyor benim için. Daha sessizce söyleyeceklerim var dermiş gibi gibi :):)
    Selâmun Aleykum hocam, konumda bahsettiğiniz videolarınızı bulamadım yardımcı olur musunuz?
    Bay404
    Bu üstüm yada altım konusu değildir.
    İnsanlar bazen yaptığı şeyin yannış anlaşılmasından yada yaptığı şeyin manasını izah etmek için (Açıklama) yaparbilir bunun yukardan bakmak yada aşadan bakmaklan alakası yok.
    Yaptigim yorumu düşüncemi önemsediginden geldin yazdın bende bunu bir aciklama olarak aldım.
    Ve bende sana yorumda belirttim
    Bu durumu anlamanı beklemiyorum ama tepki olarakta alma bunu diye esnek bir sekikde yazdim.

    Doğru
    Siz benim bir üstüm veya açıklama yapmam gereken birisi değilsiniz. Lakin ben sizi önemsediğimden açıklamada bulundum ByZehirx.
    @Bay404 dedim ya ince çok ince biseyden söz ettim. Yani kendini ifade etmek zorunda degilsin normal
    İlk açılış tarihleri 6 günden daha yeni konulara yazdım. Yani haliyle herhangi bir hortlatma söz konusu değil. Ayrıca ben forumda paylaşılmış olan konulara yanıt vererek konuları tekrardan gündeme getirdim. Sayın ByZehirx. Bunda herhangi bir yanlış bulunmuyor.
    Bana bir .zip hazırlayıp örnek olacak .aia uzantılı App İnventor dosyası verebilirmisin ? Kulüp istemiyorum :d Sadece mataryel istiyorum.
    Adminlerimize attığınız mesajlar sizin ile adminlerimiz arasındadır. Kulüp başvuru forumları ve onaylanıp onaylanmayacağı konuda yazmaktadır. Ayrıcalık, 2 sini kıyaslayıp neden siz cevap vermiyorsunuz demektir.

    Tenezzül konusu, Halbuki başvuru konusunda olumsuz ise geri dönüş yapılmaz diyor, lütfen kuralları okumanızı ve her üyeye eşit davrandığımızı unutmayın.
    Nasıl Kulüp Açarım? kırmızı yazı ile belitilen kısmı lütfen okuyunuz.

    Sizin gönderdiğiniz mesaj:

    "Kulüb kuracam gene ben
    Mobil gelistirme"


    Sizi dikkate alabilmem için önce konuyu okumanız ve uygun şekilde göndermeniz gerekir. Ayrıca ayrıcalıklı muamele yapılamaz, olumsuz olduğunda kimseye geri dönüş yapılmamaktadır. Ziyaretçi mesajından ulu orta yazınca bir şey değişmiyor. Kurallar herkes için geçerlidir, iyi forumlar dilerim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Kruvazör
  2. Nonantiy
  3. 'Türk
  4. Muharrem35
  5. ARSEF7
  6. BÜRKÜT'
  7. H@cked BaBy
  8. Butcherb3y
  9. teux
  10. Gokdogan1336
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.