ByZehirx
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1,984

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • @ZoRRoKiN başkanım senin elemanlar benimle çok uğraşıyor yaşlandık diye paslanmadık ya vallahi bir espiriler bi espiriler yapıyorlar -Not- alıyorum gündüzleri okuyup gülüyorum :)
    Selamun aleyküm hocam, son günlerde sizi aktif görüyorum, nasılsınız iyisinizdir umarım. Hayırlı bayramlar. Bir ara sizi banladılar sandım
    ByZehirx
    ByZehirx
    Aktifmi ? Bugünlerde yoğun ve tempolu çalisiyorum forumu bırak whatsappa giremiyorum :)
    Ban konusuda mühim degil sicilimde 9 adet ban var en fazla 10 olur. Hırçın ve asi yaşamamın bedeli der geçeriz ')
    Dargaaltay
    Dargaaltay
    Sizin sicilinizde baya kabarıkmış hocam, desenize 9 kere cezaevine girip çıktınız :D, ben sizi fazla meşgul etmiyeyim o zaman kolay gelsin
    Selam aleyküm @ByZehirx hocam ben kendi arkadaş çevreme özel fotograf resim sesli mesaj yazı gibi kendi aramızda kullanacagımız bir uygulama yapmak istiyorum basit ara yüzlere sahip bu konu ile ilgili bir paylaşım yaparmısınız acaba
    ByZehirx
    ByZehirx
    Bugünlerde ciddi şekilde mesai yapıyorum yoğun bir çalişma dönemine girdim nefes dahi alamıyorum. Anlamisindir umarım
    D
    Desing Art
    Bu konuda basit anlatımı olan bir eğitim varmı varsa özelden link atarmisin
    ByZehirx
    ByZehirx
    Malesef şuan bu konulara bakamiyorum.

    Sorularinizi.
    Hocam evde rakı yapımı konusu nerede kaldı?
    ByZehirx
    ByZehirx
    biraz karakterli vizyonlu insan olun bidaha böyle saçma bir soru sorarsan altından kalkamıyacagın bir laf derim tüm forum güler bak size.
    Kaliteli insan olun
    0
    0x43
    "altından kalkamıyacagın bir laf derim tüm forum güler bak size" diyen bi insan bana vizyon ve karakterden mi bahsediyor. Niye sinirlendiniz hocam bi' soru sormuştum.
    ByZehirx
    ByZehirx
    Adam gibi soru sor sende.
    Yazma işine bak
    Nasılsın abi? Android'e başlamayı düşünüyorum. Nerden başlayayım?
    Anonimbirix
    Anonimbirix
    Yazılım bilgisayar sıradan gelmeye başladı ara sıra android öğreneyim de android postları atayım size de yararım olur hem.
    Kral aramız kötü mü ya niye yazmıyon?
    @zztri senin öldüğünü duyup helva yaptirmiştik mahallede ?
    zztri
    zztri
    Yok yazılım sistemleri yetmedi, askeri elektronik sistemleri heçklemeye başlamıştım. Şimdi ürünümüz satışta, işimiz kalmadı da ciddi ciddi son 2 yıldır neredeyse durmadan çalışıyordum.

    Şimdi de yazılım teknolojisindeki yenilikleri yakalamaya çalışıyorum. 2 senedir yaptığım sırf C++ firmware, resmen geride kalmışım.
    ByZehirx
    ByZehirx
    zztri aklıma geldi işlerlen alakalı meşguliyetin sebebi ile görülmedigin ama süre uzayınca aklıma acaba forumu bıraktımı yada sağlık nedenleri ile şuan foruma giremiyormu diyede düşünmedim değil. İyisin gördügüm kadarıyla sorun yok o zaman DansS :)
    FinxTRCode
    Merhaba, nasılsınız forumun efsanevi üyesi :D
    Dargaaltay
    Dargaaltay
    Halimiz keyfimiz iyi çok şükür, sizlerinki nasıl? Forumda açmış olduğunuz mobil uygulamalar hakkındaki konular ilgimi çeken konulardı hocam. Son bıraktığımdan bu yana baya bir konu açmışsınız. Vaktim oldukça okuyacağım. Yapmış olduğunuz uygulamalarında takibindeyim :)
    ByZehirx
    ByZehirx
    Emekli olacagim THT maaş baglasin diye başvuru yaptim en kisa zamanda ayrilacagim
    Dargaaltay
    Dargaaltay
    Yapmayın be hocam, Yazılım konusunda örnek aldığım idollerden birisiniz. THT'nin eski neşesi olmadığı doğru, forum çok aktifte değil. Keşke eski yönetim geri gelse. EYT size vurmuyor mu :unsure:
    Selamun Aleyküm İyi akşamlar abi :) Yıllar sonra bir gireyim dedim bir baktım hala takipten çıkmamışsın uğrayayım dedim :D
    selamın aleyküm başkanlar uzaktan bir android iştetim cihazına telefona nasıl sızma işlemi yapılabılır ve anlaşılırmı bu konuda bana yardımcı olurmusunuz nasil bir yol izlemeliyim tel elıme ulaşmıyor tşk anlayışınız için
    Selamlar kral abim yeni forumu nasıl buldun seninde görüşlerini bilmek isterim 👑
    ByZehirx
    ByZehirx
    Güzel beğendim şahsen ben :)
    • Sevgi dolu
    Tepkiler: Loux
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Muharrem35
  2. ARSEF7
  3. BÜRKÜT'
  4. H@cked BaBy
  5. Kruvazör
  6. Butcherb3y
  7. teux
  8. Gokdogan1336
  9. WHITERUBY
  10. Hammurabi1
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.