'Anka
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
2,442

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Hayatın anlamı, anlamını bulduğumuz o an kadar kısa süren bir yolculuktur. Bu yüzden hayatımızı anlamlı kılmak için her anı dolu dolu yaşamalıyız.
    Hayatta her zaman seçim yapabileceğimiz birçok şey vardır; nasıl düşüneceğimiz, nasıl hissedeceğimiz ve hangi eylemleri gerçekleştireceğimiz gibi. Bu seçimlerimiz, hayatımızın yönünü ve kalitesini belirler.
    Hayatta her şeyin bir sonu vardır, ancak sonu olmayan tek şey umuttur. Umut, insanın kendine inancını kaybetmediği sürece, hayallerinin gerçekleşmesi için güçlü bir itici güçtür. İşte bu yüzden, hayallerimizin peşinde koşarken, umudumuzu da hep yanımızda taşımalıyız. Çünkü umut, bizim için bir rehberdir ve yolculuğumuzun en zor anlarında bize eşlik ederek, ayaklarımızın yönünü doğruya çevirmemizi sağlar.
    Merhaba selamlar hayırlı akşamlarınız olsun, nasılsınız ?
    'Anka
    'Anka
    Şaka yapıyorum takma kafaya. Nasıl gidiyor?
    teux
    teux
    Çok şükür iyiyiz hocam sizlerle sohbet ettim daha iyi oldum : D
    'Anka
    'Anka
    Allah iyilik versin. Mutlu edebildiysem ne mutlu bana
    • Sevgi dolu
    Tepkiler: teux
    Hayat, yürüyüş yolunuzda karşılaşacağınız engellerden çok daha fazlasıdır. Yolculuğunuz boyunca sevgi, kayıp, başarı, başarısızlık, kaygı ve mutlulukla karşılaşacaksınız. Ancak önemli olan, bu süreçte köklerinizden kopmadan ve kendinize olan inancınızı kaybetmeden ilerlemenizdir.
    Dünyaya baktığım zaman gözlerim doldu ve hiçbir şey eksiksiz yaratılmamış. Sevenlere baktım, onların da sevdası yarıda kalmış. Bazılarına aşk nedir anlatılmamış. Kullar var bir ömür yüzü gülmemiş, kullar var mutluluk nedir hiç bilmemiş. Allahım her derdi onlara vermiş, fakat feleğe zalimler anlatılmamış. Yedi kat yabancı insanlar gördüm. Canımsın, kanımsın diyenler gördüm. En kötüsü de ellerde iyilik, dostta kin gördüm. Gerçekler yerinde bırakılmamış
    Ah anka niye yapıyorsun bunu kendine değer mi bir kız için kendini böyle heba ediyorsun
    'Anka
    'Anka
    Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
    rootibo
    rootibo
    Canin Nasil Istiyorsa
    Bir insanın gerçek gücü, hayatına ne kadar anlam kattığı ve ne kadar iz bıraktığı ile ölçülür.
    Bazen hayatımız, beklenmedik durumlara veya zorluklara denk gelir. Ancak unutmamalıyız ki, bu zorluklar da aslında hayatımızı şekillendiren ve güçlü kılan unsurlardan biridir. Zira ne kadar güçlü ve kararlı olduğumuz, bu zorlu süreçlerde belli olur. Böylece, hayatta aldığımız her bir zorluklu adım, başarılarımıza giden yolda bize yardımcı olacak bir tecrübe hâline gelir.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. daggez
  2. kst132
  3. aslan aslan
  4. ARSEF7
  5. JİTEM
  6. QuatrexDefacer
  7. Floria1
  8. Ertugrul'
  9. Feqtico
  10. ANTROPİ
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.