Ardamax keylogger 3.9 Download - Serial | MyDewiL *

capsizcakir

Uzman üye
15 Ağu 2011
1,206
0
Adimnlerden onay bekliyorum.. Bu serial danırım kabul etmiyordu.. Denemiştim.. Serial giriliyor fakat daha sonra full sürümü yükleyin diye hata veriyordu..
 

MyDewiL

Yeni üye
24 Haz 2012
10
0
Hayir

Kardesim bu verdigim serial 3.9da calisir sen buyuk ihtimal bu seriali 3.7de denemissindir ve senden bi ust surumu indirmeni istemistir.

Bu serial sorunsuz calisiyor kendim kullaniyorum.
 

MyDewiL

Yeni üye
24 Haz 2012
10
0
Eyvallah Kardeşim .

Eğer begendiyseniz bir teşekkür butonuna basmanız yeterlidir :)

Kolay gelsin ...
 

neyimwarki

Yeni üye
25 Haz 2012
18
0
arkadaşlar özür dilerim ama bende indirdim ve full_akl masa üstüne çıkardım ama tıklayınca sağ altta yada her hangi bir bölgede birşey çıkmıyor sadece kurul işlemleri çıkıyor onuda yaptım sonrasını görmek için ama o kadar sonra da bir internet sitesine bağlanıyor otomatikmen eyer yanlış birşeyler yaptıysam ltf düzeltmem için bilgilendiriniz birde bu işlerde çok yeniyim tşklr ilginiz için ...
 

MyDewiL

Yeni üye
24 Haz 2012
10
0
Sa

Kardeşim kurulumu yaptıktan sonra sağ alt tarafta not defteri gibi bir ikon cıkması gerekir .
O ikona tıkladıktan sonra yukarda dediklerimi yapman yeterli olucaktır :)
 

neyimwarki

Yeni üye
25 Haz 2012
18
0
MyDewiL dediğim gibi kurulum tamamlanınca hızlı tur diye bir sayfa açıyor orda gördüm üzeri işaretli bir dosyacık var ses ayar butonunun yanında ama ben kurduğumda o çıkmıyor :( ya anlamadığım eksiklik bende mi yoksa yanlış programda mı senin burada yönlendirdiğin linke tıkladım da indirdim ama anlamadım hata nerede :(
 

Uzmaniz

Özel Üye
25 Haz 2012
12,935
42
Sgl keyloggerların ıcınde en ıyı en hızlı programlardan bırısı ardamax daıma favorım olmustur=)
 

neyimwarki

Yeni üye
25 Haz 2012
18
0
MyDewiL tamamladım sonunda antivrüsü kapatmayı unutmusum şimdi hallettim ve jpg dosyası olarak seçtim sanırım bunu karşıya göndermem yeterli olucaktır onun herhangi bir kurulum yapmasına gerek varmı yoksa sadece dosyaya tıklaması yeterli olacak mı ? tşklr :)
 

kyhn179

Yeni üye
26 Haz 2012
1
0
sondan 2. yerde e-postayı yazıyorum kullanıcı adı ve sifreyi ne yazıcam bişeyler denedim olmadı :S
 

MyDewiL

Yeni üye
24 Haz 2012
10
0
NeyimWarki : Evet Kardeşim Karsıdakine yolla ardından senin yolladığın dosyaya veya resme tıklamas yeterli ardından senin epostana gelecektir .

kygn179 : Kardeşim kullanıcı adı sifreyi sen kendin koacaksın .
 

neyimwarki

Yeni üye
25 Haz 2012
18
0
MyDewiL kardeşim yolladım karşı tarafa ama herhangi bir mail gelmedi gmail yazmıştım e-mail olarak ne kadar süre sonra gelir karşı taraf dosyayı açmaya çalıştı ama olmadı felan dedi yani karşı tarafın dosya açma yada tıklama girişimi oldu tşkler
 

turkey99

Yeni üye
27 Haz 2012
27
0
van Türkiye
Teşekkür Ederim emeğe saygım var ancak kurulmuyor bilgisayar kapanıyor.
adminden destek bekliyorum neden kapandı acaba bilgisayar

casper bilgisayar masaüstü
 

MyDewiL

Yeni üye
24 Haz 2012
10
0
Selamun Aleykum

NeyimWarki : Kardeşim loggerde kaç dkda bir dosya gelmesini istediysen okadar süre zarfı içide sana log gelicektir tavsiyem 5 dk dır .

Turkey99: Kardeşim log sorunsuzdur . Bilgisayarım kapanıyor derken setupa bastığındamı yoksa her daim açıp kapanıyormu eger setuplan ilgili ise yardımcı olayım ancak hep reset atıyorsa pcne format gerekir .
 

neyimwarki

Yeni üye
25 Haz 2012
18
0
MyDewiL: kardeşim eline koluna sağlık güzel olmuş kendime denedim yani benim bilgisayarıma oldu resimler felan herbisi geldi ama 2 ayrı kişiye gönderdim resim dosyası halinde ona tıkladılar ama onlardan bir veri aktarımı gerçekleşmedi 5 dk ayarlı anlamadığım neden bu şekilde olduğu benim pc den geldi ama başka bir yerden gelmedi :( tşklr
 

maskeli57

Katılımcı Üye
5 Ocak 2012
464
0
İstanbul
kardeşim ellerine sağlık çok iyi oldu bu konu yu paylaşman bende bir haftadır full sürüm arıyodum sayende buldum sağol
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.