THT DUYURU



THT Yardım Merkezi THT Yardım Merkezi bölümünden; teknoloji ve bilişim ile ilgili her konu için yardım isteyebilirsiniz.

Seçenekler

Port açamıyorum

Raex1v Mikfroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
03/2017
Nereden:
GAZİANTEP
Mesajlar:
529
Konular:
45
Teşekkür (Etti):
7
Teşekkür (Aldı):
138
Ticaret:
(0) %
8
250
19-04-2017 16:56
#1
Yardımcı olursanız sevinirim öncellikle;
Merhaba arkadaşlar ben modem arayüzüne giremiyorum wifi yi başkasından çekiyoruz o da vermiyor modeme girmeden port açabilir miyim? UNEQUAL hocamın konusundaki yaptıklarını yapıyorum fakat pc reset yiyince gidiyor bunun bir çözümü var mı ? ve Modem arayüzüne girmeden port açacak program mevcut mu?

Sorularımı cevaplayan kişilere şimdiden Allah razı olsun.(Çok önemli benim için bu soruların cevabı)
--------------------- Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.
KemalAli77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hesap Askıya Alındı
Üyelik tarihi:
10/2015
Nereden:
'⭐'&#
Mesajlar:
1.214
Konular:
61
Teşekkür (Etti):
457
Teşekkür (Aldı):
319
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 16:59
#2
Dostum Port Açıyorsan Lakin Çalışmıyorsa Bu Sorunun Çözümü Burda Eğer Bilgisayarın Windows Sisteminde Çalışıyorsa Radmin Server Programnıı İndirim Açtığın Portu Ayarlardan Yazıp Chekleyip Denersen Başarılı Bir Şekilde Çalışır Lakin Port Açamıyorsan YouTubeden Modeminin Adlarını Öğrenip Araştirma yapıp Nasıl Açılığağını Öğrenebilirsin Umarım İşine Yarar !
Raex1v Mikfroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
03/2017
Nereden:
GAZİANTEP
Mesajlar:
529
Konular:
45
Teşekkür (Etti):
7
Teşekkür (Aldı):
138
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 17:05
#3
Hocam teşekkür ederim deneyeceğim Fakat hocam ben portu şöyle açıyorum UNEQUAL hocam bir konu paylaşmış bilirmisiniz bakdınızmı bilmiyorum ama portu modeme girmeden bir şekilde açıyorum ama pc reset yiyince gidiyor açılan port nedeni ne olabilir ve çözümü var mıdır?
--------------------- Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.
The Rosguest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
E-Mail onayı yapılmamış üye
Üyelik tarihi:
02/2016
Nereden:
istanbul
Yaş:
21
Mesajlar:
981
Konular:
60
Teşekkür (Etti):
86
Teşekkür (Aldı):
96
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 17:27
#4
O yöntemi biliyorum. Ağ kısmından açıyorsun portu dimi? Açtığın portu kullanıp denesene bi.
imka123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üyelik tarihi:
10/2014
Nereden:
İstanbul
Mesajlar:
4.240
Konular:
297
Teşekkür (Etti):
1055
Teşekkür (Aldı):
1687
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 17:51
#5
İlk programdan port aç ondan sonra test et
DIKKAT KIBRISLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tamamen Askıya Alındı
Üyelik tarihi:
03/2017
Nereden:
(nowhere) in
Yaş:
83
Mesajlar:
3.332
Konular:
197
Teşekkür (Etti):
245
Teşekkür (Aldı):
1476
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 17:53
#6
Modeme Girmeden Port açamazsın
Raex1v Mikfroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
03/2017
Nereden:
GAZİANTEP
Mesajlar:
529
Konular:
45
Teşekkür (Etti):
7
Teşekkür (Aldı):
138
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 17:54
#7
Hocam port açıyorum fakat reset yiyince gidiyor port açık gözüküyor
--------------------- Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.
imka123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye
Üyelik tarihi:
10/2014
Nereden:
İstanbul
Mesajlar:
4.240
Konular:
297
Teşekkür (Etti):
1055
Teşekkür (Aldı):
1687
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 17:55
#8
Alıntı:
Raex1v Mikfroo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam port açıyorum fakat reset yiyince gidiyor port açık gözüküyor
Kardeş resetleme neden resetliyorsun
---------------------
" Düşman ülkesi viran olacak, Türkiye büyüyüp Turan olacak! "
Ziya Gökalp
Raex1v Mikfroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
03/2017
Nereden:
GAZİANTEP
Mesajlar:
529
Konular:
45
Teşekkür (Etti):
7
Teşekkür (Aldı):
138
Ticaret:
(0) %
19-04-2017 18:47
#9
Hocam pc resetleninice oluyodu da bir hocam hal etti çok şükür
--------------------- Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.
Sagopa K Teşekkür etti.

Bookmarks


« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Seçenekler