THT DUYURU



THT Yardım Merkezi THT Yardım Merkezi bölümünden; teknoloji ve bilişim ile ilgili her konu için yardım isteyebilirsiniz.

Seçenekler

kız arkadasımın sms lerini takip etmek istiyorum??!

JustLookMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
04/2012
Nereden:
Nereye
Yaş:
24
Mesajlar:
636
Konular:
140
Teşekkür (Etti):
5
Teşekkür (Aldı):
47
Ticaret:
(0) %
21
2114
23-11-2012 15:15
#1
Beyler hani online islem merkezine girerek paketlerimizi vs kontrol edebiliyoruz ya bende kiz arkadasimin smslerini kontrol etmek istiyorum yani online self servise girer gibi telefon numarasi ve sifreyle girip smslerini kontrol edebilmek istiyorum kisi guvenligi icin hat servisimiz bu mesajlari mutlaka kaydediyordur bende tipki polislerin yaptigi gibi nezaman sms gelmis kimden gelmis bilmek istiyorum hatta gelen cagrilarida gorsem daha iyi olur yok mu boyle bi yontem lutfen tartisalim bu konuyu ilgili olanlar baksin fikir sunun lutfen...
--------------------- Ben bir ateistim, hepsi bu. Ben birbirimize karşı iyi olmaktan, başkalarına yardım etmekten başka bir şeye inanmıyorum..
emrecanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Üye
Üyelik tarihi:
07/2012
Nereden:
İstanbul
Mesajlar:
1.363
Konular:
293
Teşekkür (Etti):
45
Teşekkür (Aldı):
114
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:16
#2
kız arkadaşına güvenmiyosan ayrıl zaten
--------------------- Meraklanma malı sıfırladık babacım
JustLookMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
04/2012
Nereden:
Nereye
Yaş:
24
Mesajlar:
636
Konular:
140
Teşekkür (Etti):
5
Teşekkür (Aldı):
47
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:23
#3
Alıntı:
emrecanix´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kız arkadaşına güvenmiyosan ayrıl zaten
emin ol cogundan bu sebeple ayrildim kardes suan en cok guvendigim kiz o ama yinede arayan mesaj atan falan olur bana soylemez diye hem bu devirde babana bile guvenmemek gerek kimseye tam guvenmemek en mantiklisi
--------------------- Ben bir ateistim, hepsi bu. Ben birbirimize karşı iyi olmaktan, başkalarına yardım etmekten başka bir şeye inanmıyorum..
emily - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üyelik tarihi:
09/2012
Mesajlar:
68
Konular:
5
Teşekkür (Etti):
5
Teşekkür (Aldı):
3
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:26
#4
öyle bişey bulursanız bana da haber verin
--------------------- "Kendi ruh halinize uymayan bir müziği dinlemektense, sokağın gürültüsünü dinleyin.Hem daha eğlenceli ve değişken"
seyid93 Teşekkür etti.
emrecanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Üye
Üyelik tarihi:
07/2012
Nereden:
İstanbul
Mesajlar:
1.363
Konular:
293
Teşekkür (Etti):
45
Teşekkür (Aldı):
114
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:29
#5
polislere gidebilirsn bulurlar
--------------------- Meraklanma malı sıfırladık babacım
Empty Empty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Üye
Üyelik tarihi:
11/2012
Mesajlar:
1.033
Konular:
169
Teşekkür (Etti):
11
Teşekkür (Aldı):
96
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:29
#6
Alıntı:
emrecanix´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kız arkadaşına güvenmiyosan ayrıl zaten
Haklı.
--------------------- SözLerimi çöz BuLmayacaymış gibi.



Başkasının açıklarını arıyacağına kendi açıklarını kapat.


HaCkMode-off

JustLookMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
04/2012
Nereden:
Nereye
Yaş:
24
Mesajlar:
636
Konular:
140
Teşekkür (Etti):
5
Teşekkür (Aldı):
47
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:29
#7
maxi spy diye bisey buldum lite versiyonu 799 tl
--------------------- Ben bir ateistim, hepsi bu. Ben birbirimize karşı iyi olmaktan, başkalarına yardım etmekten başka bir şeye inanmıyorum..
JustLookMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
04/2012
Nereden:
Nereye
Yaş:
24
Mesajlar:
636
Konular:
140
Teşekkür (Etti):
5
Teşekkür (Aldı):
47
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:31
#8
Alıntı:
emrecanix´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
polislere gidebilirsn bulurlar
polis bi akrabam olsa eyiydi
--------------------- Ben bir ateistim, hepsi bu. Ben birbirimize karşı iyi olmaktan, başkalarına yardım etmekten başka bir şeye inanmıyorum..
emily - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
Üyelik tarihi:
09/2012
Mesajlar:
68
Konular:
5
Teşekkür (Etti):
5
Teşekkür (Aldı):
3
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:32
#9
iyi de polise giderse ne diyecek ki onu telefoncular biliyor sanırsam benim arkadaşımın sevgilisi kontrol ediyor ama nasıl yaptığını söylemiyor
--------------------- "Kendi ruh halinize uymayan bir müziği dinlemektense, sokağın gürültüsünü dinleyin.Hem daha eğlenceli ve değişken"
Reflection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Üye
Üyelik tarihi:
07/2012
Mesajlar:
2.848
Konular:
449
Teşekkür (Etti):
3579
Teşekkür (Aldı):
2061
Ticaret:
(0) %
23-11-2012 15:33
#10
Hattının şifresini öğrenip,sitesine giriş yapıp takip edebilirsin.Turkcellde var bu.
---------------------

Bookmarks


« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Seçenekler