THT DUYURU

THT Yardım Merkezi THT Yardım Merkezi bölümünden; teknoloji ve bilişim ile ilgili her konu için yardım isteyebilirsiniz.

siber güvenlik eğitimi
Seçenekler

Kendime Program Yapmak İstiyorum [İÇERİ]

EmirBeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
07/2013
Mesajlar:
336
Konular:
127
Teşekkür (Etti):
6
Teşekkür (Aldı):
47
Ticaret:
(0) %
10
700
16-08-2013 20:44
#1
Arkadaşlar ben bir konuda yardım isticektim mesela ben kendime program yapmak istiyorum mesela.

EmirBeyFaceHack.axe gibi [Örn] , önüme gelen kutucuğu neyle düzenleyebilirim nasıl yapabilirim yardım edermisiniz.
--------------------- Coder
Ameller niyetlere göre değer kazanır.
ALcatraz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tamamen Askıya Alındı
Üyelik tarihi:
05/2013
Nereden:
İstanbul
Mesajlar:
4.338
Konular:
1030
Teşekkür (Etti):
974
Teşekkür (Aldı):
1841
Ticaret:
(0) %
16-08-2013 20:46
#2
Visual basic , Vb.net , C# , c++ , c Bir çok programlama dili var eğer sadece 1 programlık diyorsan vb.net

Ama ben programlama işinde ilerliyeceğim diyorsan C# öneririm

Konu yeri yardım merkezi.
'iMuh@fiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Üye
Üyelik tarihi:
08/2012
Nereden:
Bakü
Yaş:
27
Mesajlar:
11.074
Konular:
4080
Teşekkür (Etti):
1114
Teşekkür (Aldı):
1193
Ticaret:
(0) %
16-08-2013 21:08
#3
yardima
--------------------- Kimler geldi kimler gecti don bak arkana elbet ki zaman bizi sizide silip supurecektir peki bizden geriye ne kalicak ? keske hic bir sey kalmasa...

Youtube kanalim ► https://goo.gl/eM6wz2
2nokta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tamamen Askıya Alındı
Üyelik tarihi:
02/2013
Yaş:
28
Mesajlar:
16.694
Konular:
2064
Teşekkür (Etti):
10560
Teşekkür (Aldı):
7581
Ticaret:
(0) %
16-08-2013 21:12
#4
Alıntı:
ALcatraz'´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Visual basic , Vb.net , C# , c++ , c Bir çok programlama dili var eğer sadece 1 programlık diyorsan vb.net

Ama ben programlama işinde ilerliyeceğim diyorsan C# öneririm

Konu yeri yardım merkezi.
Arkdaşın dediği gibi dil bilmen gerek.Forumda bütün diller ve anlatımlarıı filan var mevcut.nette de bulabilrsin.İlk olarak hangi dili öğrenecğine karr vermelisin.
furkan169 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
06/2010
Nereden:
ADIYAMAN
Mesajlar:
724
Konular:
105
Teşekkür (Etti):
199
Teşekkür (Aldı):
103
Ticaret:
(0) %
16-08-2013 22:07
#5
valla millet araştır düyor ama ben o kadar aradım yoktur adam bana diyo yok sunu açıcan ben vb.6 program yazmak için kodları varsa kod bankasının linkini yazsın hangi kod neye yarıyo bide bu kodları neye yazıcaz hangi programa vb.6 programı yok etrafta yada ben bulamadım
C0nNeCtiOn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
07/2012
Mesajlar:
711
Konular:
138
Teşekkür (Etti):
62
Teşekkür (Aldı):
41
Ticaret:
(0) %
17-08-2013 03:39
#6
ben visual basic 6 -10 programciyim , pek cok program yazdim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ilk once visual basic 6 ile basla internetten yararlanabilirsin mesela genelde hesap makinesi yapariz ilk once kendimizi gelistirmek icin hesap makinesi yapman icin google veya youtubede visual basic 6 hesap makinesi yapimi olarak aratabilirsin simdiden basarilar
--------------------- NO SYSTEM IS SAFE
2nokta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tamamen Askıya Alındı
Üyelik tarihi:
02/2013
Yaş:
28
Mesajlar:
16.694
Konular:
2064
Teşekkür (Etti):
10560
Teşekkür (Aldı):
7581
Ticaret:
(0) %
17-08-2013 03:48
#7
Alıntı:
furkan169´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla millet araştır düyor ama ben o kadar aradım yoktur adam bana diyo yok sunu açıcan ben vb.6 program yazmak için kodları varsa kod bankasının linkini yazsın hangi kod neye yarıyo bide bu kodları neye yazıcaz hangi programa vb.6 programı yok etrafta yada ben bulamadım
senn hiç bilgin yok galiba.İlk olrak programla için diller var.yaz google gelir.programla dilleri diye.hang,si kafana yatarsa seç birisini.ondan sonra bize söyle bizde sana şu programla yaz diyelim.sonra takıldıgın yerde tekrar sorasın
ahmetbslk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Üye
Üyelik tarihi:
07/2013
Nereden:
Sakarya
Mesajlar:
1.233
Konular:
89
Teşekkür (Etti):
18
Teşekkür (Aldı):
254
Ticaret:
(0) %
17-08-2013 07:58
#8
MsgBox'tan mı bahsediyorsun
DarkLiqht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Üye
Üyelik tarihi:
04/2013
Nereden:
Girne/Ankara
Mesajlar:
1.770
Konular:
116
Teşekkür (Etti):
205
Teşekkür (Aldı):
331
Ticaret:
(0) %
17-08-2013 11:04
#9
Aynn Ve İnglizcen Varsa Birazda Mntkla Bazı Programa Dilleri Snn İşine Yarayacaktr.
---------------------
- Bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin görebileceği bir yere koymaktır. - Arthur Conan Doyle

Tüm Programlarım

Lawyer Of The Universe
sikortl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katılımcı Üye
Üyelik tarihi:
07/2013
Nereden:
New York
Mesajlar:
660
Konular:
32
Teşekkür (Etti):
15
Teşekkür (Aldı):
46
Ticaret:
(0) %
17-08-2013 11:14
#10
vb. ile başla sonra ilerlersin

Bookmarks


« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Seçenekler