Siber güvenlik eğitimi nasıl alabilirim?

Xwroz

Yeni üye
2 Mar 2024
27
3
Merhaba, siber güvenlik için Türk hackteam ya da başka yerde soru sorabiliceğim veya özel ders alabileceğim bir yer var mı?
 
Son düzenleme:

EX

Deneyimli Moderatör
29 Mar 2020
1,958
5
1,287
Ne konuda yardım isteyip eğitim almak istediğinizi açıklayarak beyan ediniz..

Sorularınızı kurallar çerçevesinde burda sorabilir, forumda yer alan makaleler ile eğitim pekiştirme yapabilirsiniz.

Kuralları göz önünde tutunuz.. Esenlikler :)
 

Extazİ

Moderatör
20 Haz 2021
2,654
11
1,581
Front-End-Teşkilat-ı Mahsusa
Merhaba, siber güvenlik için Türk hackteam ya da başka yerde soru sorabiliceğim veya özel ders alabileceğim bir yer var mı?
Merhaba forum içerisinde bunu çözebilirsin kurallara uygun sorunlarını belirtip yardım alabilirsiniz ve eğitim olarak bizim forum çok dolu bilgilendirici binlerce makale mevcut ve btk akademi var devletimizin bizlere sunduğu ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.
 

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,763
12
407
Sydney
Kimse özel ders vermez verse bile udemy youtube tarzı yerlerle aynı olur. İlla bir şeyler öğrenceğim diyorsan temeli youtube btk udemyden at sonra önünene gelen her konuyu her makaleyi oku. Okudugun yazıları bir de pratik yap
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,432
49
981
Merhaba

burada kimse direkt olarak size siber güvenlik eğitimi vermez bunun yerine siber güvenlik kategorisini inceleyebilirsiniz.

yada youtube üzerinden eğitimlere bakabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.