Qr Kodu İle Whattsap Ele Geçirme

Alcatraz322

Uzman üye
16 Ocak 2016
1,081
1
Açıklama:

Merhaba Arkadaşlar, bugün bir çogunuz bildiği ama bi yontemi anlatcam bilmeyenler için whatsapp hack yöntemini anlatacağım. Aslında Hack demiyelim de kendi çabanız ile karsıdaki kişinin Whattsap ında soz sahibi oluyorsunuz

Ne İşe Yarar ?

İstediğiniz kişinin whatsapp hesabına girebilirsiniz ve siz o kişiymişsiniz gibi dilediğinizi yapabilirsiniz.(Mesajlarını Okumak Onun adına mesaj atmak vb.)

Nasıl Yapılır ?

1. Öncelikle Mozila Firefox TarayıcısıTelefonumuz da yüklü olucak.
2. Mozilla Firefox tarayıcı giriyoruz ve aramaya yerine Whattsap web yazıyoruz karşımıza bu ekran gelicek



3. Kurbanın Telefonundan whattsap girip resimdeki gibi Whatsap web tıklicaz gelen Qr Kodunu kendi Telimize okutucaz ve Bu kadar arkadaslar kurban bunun farkında olmadan onun whattsap ında istedigimiz mesajı silip değiştirip okuyabiliriz...



Not: Tekrardan Söluyorum Bilmeyen Vardır Diye açtım Konuyu..//
 
Son düzenleme:

LeTTa

Uzman üye
20 Eyl 2012
1,716
2
Hawaii
Ben anlamadım şimdi kendi telefonumdan whats. girdim kurbanın kodu karşımda onu kendi telefonuma nasıl okutacam onu anlamadım ?
 

HeavyDaniel

Katılımcı Üye
20 Nis 2015
414
0
SlagTown
peki telefonun çekim radiusu ne kadar kaç metreden çekiyor bi masa arkadan pc ile yada telefonla durucak olursam gene yapabilirmiyim yada bu qr kodu değişebiliyormu herhangi bir kurban uyanırsa bu olayı anlarsa diye?(özelden yanıtlarsanız sevinirim) :)
 

MuratAkbas24

Yeni üye
2 Nis 2016
22
0
Başarılı Fakat Uzak Olanı İsteriz Biz Yakınımızı İstemeyiz Herhalde İster Miyiz Bilemedim Bak Şimdi :) Teşekkürler
 

FreeqeLLo

Yeni üye
8 Nis 2012
23
0
İzmir
Maalesef, daha önce benimde aklıma gelmişti fakat Whatsap Web her geçen dakika başına olması gerek sanırım QR kodunu yeniliyor :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.