Gizli Anonim Sms Nasıl Gönderilir ?

maho3344

Üye
29 Haz 2021
101
7
38
SELAMIN ALEYKÜM GNAYDIN ARKADASLAR HAYIRLI HAFTA SONLARI DİLERİM
SORUM ŞUDUR

GİZLİ Anonim SMS Nasıl Gönderilir SİTE VEYA BİR UYGULAMA VARMIDIR​


TEŞEKÜRLER.....
 

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,763
407
Sydney
Sitelerle gönderemezsin çalışmaz. Yabancı numara satın alıp atarsın o da masraflı olur eğer random numaralardan atılsın istiyorsan en azından türkiye şartlarında yapılması zor. Bahis siteleri bile yurt dışından numaralar alıp millete spam atıyorlar
 

Lihtg

Kıdemli Üye
15 Mar 2022
2,062
899
lihtgTHT.php
Playstore-Appstore'da 2. numarayı almanı sağlayan programlar var onları tercih edebilirsin fakat %100 anonim olamayacağını bilmen gerekiyor. Bunun dışında internetteki siteler genellikle çalışmıyorlar maalesef.
 

erlaky

Asistan Moderatör
19 May 2024
44
11
SELAMIN ALEYKÜM GNAYDIN ARKADASLAR HAYIRLI HAFTA SONLARI DİLERİM
SORUM ŞUDUR

GİZLİ Anonim SMS Nasıl Gönderilir SİTE VEYA BİR UYGULAMA VARMIDIR​


TEŞEKÜRLER.....
İnternet Üzerinde diğer kişilerin de belirttiği gibi Bedava Gizli SMS Gönderme Siteleri bulunuyor fakat log tutan siteler. Sanal bir numara ile bunu rahat bir şekilde halledebilirsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.