Https protokolünde nasıl güvenlik açığı bulabilirim?

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,646
367
Sydney
https şifrelemelerini kırman lazım bunun hakkında turkce kaynak bulman zor olabilir, SSL zayıflıklarını öğrenip onları denemen lazım temelde mantık budur. Daha farklı yollar da olabilir onları bulmak sana kalmış
 

Bunjo

Uzman üye
14 Ara 2020
1,581
1,876
HTTParty
Web sitelerinde https de nasıl güvenlik açığı bulucam artık bi müddenden sonra toollarda işey yaramıyor napıcam
HTTPS protokolünde bir güvenlik açığı aramayı kastetmediğinizi umuyorum, daha anlaşılır olursanız size karşı gelen yardımlar artar. Eğer HTTPS protokolüne sahip internet sitelerinde güvenlik açığı bulmak istiyorsanız, "owasp top 10" şeklinde bir arama yaparak yaygın web zafiyetlerini öğrenebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.