J
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Hocam Bana Forumdan Karaler Postunda 6-7 sırayı satarmısınız alıcam ama 3 lirayı geçmesin ben fakirim :(
    sanalda ise bunca sene makale okudum her şeyi takip ettim bir yerden bir şey almaya çalıştım hadi bunları da bir şey saymıyorsan bilgi darağacımı geliştirdim , ben dersime de çalışıyorum burayı da idare ediyorum her şeyimi planlar üzerine kurdum ve sorunsuz bir şekilde ilerliyorum , sormak istedim sen lol mudur nedir oynayarak ne elde ettin bunca sene ? ;) esenkal hacım .
    öncelikle şunu diyeyim sen hayatın sillesini fena halde yemişsin , bu acıyı bir yerden çıkartma gibi bir eylemde bulunman çevrendekilere zarar verir ve ben de bundan sonra soğudum sende iyi hoş adamdın.2.olarak bilgisayarı açınca oyun oynayan birisi değilim 3-4 yıl önceydi oyun çağım ,
    Forum hakkında birkaç şey söylüyeceğim önceden bırakmıştım ara ara dostlar için giriyorum neyse uzatmayım . eskisi gibi değil artık Gereksizlerle doldu . Size bir önerim : Forumu sanalı herşeyi bırakın hayatınıza odaklanın okul iş vb. konular sanalda takılmak karın doyurmaz . Askerliğe kadar hayat toz pembe ekmek elden su gölden gelince gerçekler tokat gibi vurur.
    . Naptın bunca sene ? Sanalda site heykledim Ben sana söyleyim 1 ton boş iş yaptın ee sonuç ? Hobi mantığıyla yaklaşılabilir . Ama meslek olarak görmek mantıksız . Gidin dersinize çalışın adam olun boş işlerle uğraşmayın . Belki bu mesajda kaldırılır belki banlanırım . Belkide bunu birkaç kişi görür Sevgili tht sitemizden hit düşürürüm . Ama bunlar gerçekler .
    Aleykum selam onunda selamı var bide bana şimdiki nesil diyor :D sensin şimdi ki nesil liselim :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.