L
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
3

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Estağfirullah yüzüne vurmak değil açıklamak sadece. Dediğim gibi çok fazla sorun olablir.
    Dediğin sistem maliyetli olur bu bir, ikincisi chat sisteminin eklenmesiyle onlarca güvenlik açığı çıkar bu iki, yapay zekanın verdiği kararlar kontrolümüzde olmayacağı için ve genel kapsamlı bir yetkisi olacağı için forumda önemli bir değişiklik yapabilir bu üç, dışarıdan olabilecek saldırılar doğrudan yapay zekaya olup onu aldatmaya yönelik olabilir ve bu sayede yapay zekanın yetkisi kazanılıp forumda geniş çaplı bir soruna neden olabilir bu dört. Daha sayarım yani bu iş çok maliyetli çok riskli çok fazla açık olur. Ama diyelim ki bunlara rağmen tüm açıklar kapandı yapay zeka mükemmel çalışıyor vs. o halde elbette olur.
    merhabalar özel mesajınız kapalı burdan şifre atamam
    birde hangi konu için şifre istediniz.
    özel mesaj olarak bildiriseniz iyi olur
    Kopya Olarak Alıp Kodlamak İstediğim Chat Site Görseli Bakınız

    'GonzaLes' Hocam Web İçerisinde Bulunan Bir Chat Sistemi Var Bende Bu Sistemin Aynısını Kopya Olarak Kodlayacağım ve Yayınlayacağım Web içerisinde Trafiğe Açacağım Fakat Sİte Kurucusu Telif Verirmi Ceza Alırmıyım Ne Düşünüyorsunuz
    Merhaba ben admin degilim bana admin demeyiniz

    Sorununuza gelince malesef uyelik adi degisimi yapılmamaktadır
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.