Yıldızlı e-posta bulma !!!

cyberwarringg

Yeni üye
26 Ocak 2019
19
4
SelamünAleyküm Arkadaşlar. Yıldızlı E-posta bulmak için bir çok araştırma yaptım ama istediğim cevaba maalesef ki ulaşım sağlayamadım. Yahoo.com hesap bağlama sadece gmail.com-outlook.com Facebook hesap bağlantısı yapılıp E-mail hesabı alınıyor. İnstagram için kuvvetli kesin sonuç alacak bir program veya online bir çözüm bulunmamakta veya bulamıyoruz, bulamıyorum...
Yardımcı olabilecek kardeşlerim abilerim olursa THT ailesi memnuniyet duyar.. Saygılarımla..
 

xdoctorx

Yeni üye
24 May 2008
12
0
İyide onlar gerçekten yıldız. Base code da diyor ki; mail istediğinde (veya doğrulama istediğinde) mail adresinin il ve son harfi arasına mail adresinin harf uzunluğu kadar yıldız koy ve veriyi gönder diyor. Yani o yıldızların arkasında bir şey yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.