Bilgisayarımda yada Telefonumda Sızıntı Var

BoatenG

Üye
31 Eki 2015
238
4
Merhaba arkadaşlar olayı ilk farkedişim 2-3 gün önce instagram’dan değişik hesaplara takip atılmış hemen unf yapıp şifremi değiştirdim. Bugunde mail adresimden saçma sapan adreslere mail atılmış ve alınmış hemen onun da şifresini güncelledim. Ve gene bikaç saat önce discord hesabımdan arkadaşlarıma dolandırıcı link mesajları atılmış silip şifremi ordanda değiştirdim. Sızıntımın kaynağı ne nasıl öğrenirim? Şüphelendiğim şeyler bikaç gün önce telefonumu cebimden çıkardım durup dururken bu iphone kullanılamıyor 3 dakika bekle diyordu cebimde yanlışlıkla şifre denedi sanmıştım o olabilir. Fakat iphone cihazda durup dururken nasıl böyle bir şey olur bir linke tıklama vs. yok. Bilgisayardan bulaştı desem telefondaki olay şans mıydı. Nasıl temizleyebilirim?
 

Adanalıtrojan

Kıdemli Üye
25 Haz 2021
2,024
7
1,054
16
Konya Ovası Askeri Tesislerinde
Muhtemelen keylogger veya RAT yediniz. Bilgisayar olma ihtimali yüksek. Kaspersky ile taratın. Bir şey bulursa format atmanızı önereceğim. Anti virüsler her şeyi silemeyebilir.
OEM kapılı ise yiyede bilirsin ben yedim çünkü afiyet oldu bana sonra bulup sildim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.